Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έξι ανανεώσεις και επτά προσθήκες για τις γυναίκες του Μακεδονικού!

Πρόκειται για την Ματίνα Κύρκου (κεντρικός), την Μελίνα Πετρίδου (ακραία), την Άννα Θεοδωρίδου (λίμπερο), την Δήμητρα Καραγέλη (ακραία), την Ευαγγελία Ανανιάδου (διαγώνιος) και την Σμαράγδα Παπαδοπούλου (πασαδόρος).

Με την αφορμή της ανανέωσης της συνεργασίας τους με το σύλλογο, η διοίκηση επιθυμεί να εκφράσει και δημόσια τις ευχαριστίες της προς τις παραπάνω αθλήτριες για την προσφορά τους στα «πράσινα» κατά την περυσινή σεζόν!

Παράλληλα, την ομάδα του Λάμπη Μπαμπαλιούτα ενισχύουν επτά ακόμη αθλήτριες. Ο σύλλογος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τη Μαρία Νώτη (ακραία και διαγώνιος, προηγούμενη ομάδα: Γέφυρα. Είχε αγωνιστεί στον Μακεδονικό και τη σεζόν 2020/21), την Ηλιάνη Μενεξέ (ακραία, προηγούμενη ομάδα: Κεραυνός Αγίου Παύλου), την Σωτηρία Γραμμένου (διαγώνιος), την Κατερίνα Κατικαρίδου (πασαδόρος, προηγούμενη ομάδα: Κεραυνός Αγίου Παύλου), την Ματίνα Αργαλαβίνη (κεντρικός , προηγούμενη ομάδα: Κεραυνός Αγίου Παύλου), την Μαρία Παπαδοπούλου (ακραία, προηγούμενη ομάδα: Θάσος) και την Ειρήνη Σαββίδου (ακραία, προηγούμενη ομάδα: HOOP).

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει στον σύλλογο τις επτά αθλήτριες και τους εύχεται υγιή και επιτυχημένη θητεία με τα «πράσινα»!

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.