Η Έλλη Κόνιαρη στις Αμαζόνες

Ο Αθλητικός Όμιλος Νεανίδων Νέων Νέας Ερυθραίας ΑΜΑΖΟΝΕΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας του, με την αθλήτρια Έλλη Κόνιαρη.

Η εξαιρετικά έμπειρη ακραία-διαγώνια, που γεννήθηκε το 1987 και έχει ύψος 1,78μ, αναμένεται να ενισχύσει την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Πρι Λιγκ.
Για πολλά χρόνια πρωταγωνίστησε με τις ομάδες του ΖΑΟΝ και του Ηρακλή Κηφισιάς, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στον Πανώνιο και τον Ιωνικό Ν.Φ. Τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε στην ομάδα του Αιγάλεω.
Η Έλλη Κόνιαρη σε δηλώσεις της τόνισε για τη συνεργασία της με τις ΑΜΑΖΟΝΕΣ.
«Ένα «φλερτ» χρόνων κατέληξε σε σχέση! Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που φέτος θα αγωνιστώ με τη φανέλα των Αμαζόνων. Ευχαριστώ τον προπονητή κ. Βασίλη Πανδή, τη διοίκηση των Αμαζόνων και τον πρόεδρο κ. Χάρη Ντιγριντάκη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν να κάνω αυτό που αγαπώ από μικρό παιδί. Δεσμεύομαι πως με σκληρή δουλειά και φιλοδοξίες πρωταθλητισμού, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την επάνοδο των Αμαζόνων στη Volley League! Εύχομαι να έχουμε μια αγωνιστική σεζόν με υγεία, δυνατές στιγμές και συγκινήσεις με τον κόσμο πάντα στο πλευρό μας σε μια κατάμεστη έδρα!

Από την πλευρά του το Δ.Σ. εύχεται στην Έλλη Κόνιαρη, υγεία και καλή επιτυχία.