Σε "διπλό ταμπλό" και φέτος ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας

Διπλό ρόλο καλείται να παίξει και φέτος ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας στον Μακεδονικό, αφού ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα και θα προπονεί τις ομάδες ανδρών και γυναικών.

Με δύο σχετικές ανακοινώσεις, ο Μακεδονικός γνωστοποιεί την ανανέωση της συνεργασίας με τις δύο ομάδες.

Η ανακοίνωση για την ανδρική ομάδα:

Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή βόλεϊ Λάμπη Μπαμπαλιούτα για έναν ακόμη χρόνο στην ομάδα βόλεϊ ανδρών.

Ο έμπειρος πρώην αθλητής και προπονητής, εντάχθηκε στην «πράσινη» οικογένεια το καλοκαίρι του 2019, οδηγώντας τα τελευταία τρία χρόνια την ομάδα μας στην Α2.

Φραγμό στις φολοδοξίες και τις προσπάθειές του έβαλε για μιάμιση σεζόν ο κορωνοϊός, από την άνοιξη του 2020 έως και το καλοκαίρι του 2021, αφού δεν διεξήχθησαν καθόλου αγώνες στην κατηγορία λόγω των μέτρων προστασίας για την καταπολέμηση της πανδημίας.

Τελειώνοντας φέτος την πρώτη ολοκληρωμένη του σεζόν στον Μακεδονικό, ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας κατέκτησε με τους αθλητές του τη 2η θέση στον Α όμιλο της Β Ζώνης, παίρνοντας εισιτήριο για τα play-off.

Εκεί, οι «πράσινοι» τερμάτισαν τελευταίοι στο μίνι πρωτάθλημα τεσσάρων ομάδων, ανανεώνοντας τις προθέσεις τους για τη νέα σεζόν. Μια σεζόν που δε γίνεται να ξεκινήσει δίχως τον Λάμπη Μπαμπαλιούτα στον πάγκο!

Ο σύλλογος εύχεται στον Λάμπη Μπαμπαλιούτα υγεία, οξύνοια και επιτυχίες με την ομάδα μας!

Η ανακοίνωση για τη γυναικεία ομάδα:

Η διοίκηση του Μακεδονικού βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Λάμπη Μπαμπαλιούτα και στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του συλλόγου!

Μετά από τρεις διαδοχικές σεζόν στον πάγκο της ομάδας βόλεϊ ανδρών, και την ανανέωση της συνεργασίας του με το συγκεκριμένο τμήμα και για το νέο πρωτάθλημα, ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας αποτελεί πια ιστορική φιγούρα για το σύλλογο.

Πλέον, ωστόσο, το εκτόπισμα του θα γίνεται αντιληπτό και στο χώρο του βόλεϊ γυναικών. Έχοντας αναλάβει το συγκεκριμένο τμήμα του Μακεδονικού τον Φλεβάρη, αντικαθιστώντας τότε τον Άρμεν Μπελουμπέκωβ, ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας πρόκειται να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας βόλεϊ γυναικών και τη σεζόν 2022/23, με δίψα για επιτυχίες.

Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται στον Λάμπη Μπαμπαλιούτα τύχη, υγεία και νίκες και στην ομάδα βόλεϊ γυναικών!