Συνεχίζει στο τιμόνι της Θέτιδας ο Γιώργος Ρούσης

Ο Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιώργο Ρούση, ο οποίος θα βρίσκεται και την σεζόν 2022-2023 στο τιμόνι της γυναικείας ομάδας του συλλόγου μας.

 Μετά την απόλυτα επιτυχημένη σεζόν, την πρώτη μετά Covid-19 εποχή, ο σύλλογός μας δεν θα μπορούσε να μην διατηρήσει τόσο τον οργανωτή της επιτυχίας Γιώργο Ρούση, όσο και ολόκληρο το προπονητικό τιμ που μας χάρισε ιστορικές στιγμές την σεζόν 2021-2022, με πρόκριση στο πρώτο μας Ευρωπαϊκό ταξίδι, συμμετοχή για πρώτη φορά σε F4 κυπέλλου Ελλάδος και 5η θέση στο πρωτάθλημα της Volleyleague.

Έτσι δίπλα στον Γιώργο Ρούση θα βρίσκεται και φέτος ως άμεσος συνεργάτης του ο Σωτήρης Αντωνίου, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με τις επιτυχίες της ομάδας μας όλα αυτά τα έτη και για 6η σεζόν θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Επίσης ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης του τμήματος Γυναικών θα είναι και φέτος o Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης, ενώ ως Φυσικοθεραπεύτρια θα αναλάβει και φέτος η Τζένη Καραλέξη.