Ενθουσιασμένος επιστρέφει ο Pasqualino Giangrossi

Επιστροφή στον πάγκο του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil για τον πολύπειρο Ιταλό προπονητή, Pasqualino Giangrossi.

Ο «Lino» ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας του ΑΟΜ στη Volleyleague για δύο σεζόν, 2019-20 και 2020-21, ενώ την περσινή χρονιά επέστρεψε στην πατρίδα του καθώς γεννήθηκε η κόρη του.

Πλέον, επιστρέφει στην ομάδα που αγάπησε ο ίδιος αλλά και αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος! Ο Giangrossi θα αναλάβει ξανά την γυναικεία ομάδα και την ομάδα των Νεανίδων (Κ20) του ΑΟ Μαρκοπούλου.

Ο ίδιος, δήλωσε κατενθουσιαμένος για την επιστροφή του στην Ελλάδα, δηλώνοντας τα εξής:

«Θα είναι ένα καινούργιο κεφάλαιο στο βιβλίο μας! Επιστρέφω με την οικογένειά μου, για να ενωθώ με την ελληνική οικογένειά μου! Μετά από δύο εξαιρετικές χρονιές στον ΑΟΜ και έναν χρόνο μακριά λόγω της γέννησης της κόρης μου, επιστρέφω για να συνεχίσω το ταξίδι από εκεί που το άφησα. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της χρονιάς παρακολουθούσα τον ΑΟΜ και είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα των Γυναικών πέτυχε τον στόχο της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία. Η επόμενη χρονιά θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και με τον πρόεδρο δουλεύουμε ήδη στο χτίσιμο μίας πολύ καλής ομάδας που θα παλέψει για την καλύτερη δυνατή θέση στην τελική βαθμολογική κατάταξη. Ανυπομονώ να επιστρέψω στην Ελλάδα και να πιάσω δουλειά και ελπίζω κάθε εμπλεκόμενος φορέας, ο Δήμος, οι χορηγοί μας και οι οπαδοί μας, να αγκαλιάσουν αυτή τη προσπάθεια για να έχει αυτή η ιστορική ομάδα την πορεία που της αξίζει!».

Για το Γραφείο Τύπου ΑΟ Μαρκοπούλου