Ο Πρωτοψάλτης στην ιστορική Μασέικ

Την αποχώρηση του Θανάση Πρωτοψάλτη ανακοίνωσε ο Παναθηναϊκός που θα συνεχίσει την πορεία του στο εξωτερικό.

Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης που έκανε μια λαμπρή πορεία με τον Παναθηναϊκός και συνέβαλε στην αγωνιστική "λάμψη" του τριφυλλιού αποχωρεί από την ομάδα καθώς συμφώνησε να αγωνιστεί στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Νόλικο Μασέικ (νυν Volleybalclub GREENYARD Maaseik). 

H ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

"Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ευχαριστεί θερμά τον Θανάση Πρωτοψάλτη για τη σπουδαία προσφορά του στο Σύλλογο!

Πρόκειται για έναν αθλητή που ήταν από τους θεμέλιους λίθους στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος, του Λιγκ Καπ και στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας στην Ευρώπη.

Σε ευχαριστούμε για όλα Θανάση... είσαι ένας από εμάς!"

Η ανακοίνωση της Μασέικ: 

"Οι ακραίοι δεν είναι απαραίτητο να είναι γίγαντες, κάποιος σαν τον Ζαν Μαρτνίνες (είναι 1.90) το αποδεικνύει κάθε βδομάδα. Ο νέος ελληνοκύπριος άσος μας Θανάσης Πρωτοψάλτης είναι 5 εκατοστά πιο κοντός αλλά το μπλοκ του φτάνει 10 εκατοστά πιο ψηλά για παράδειγμα. Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης γεννημένος στις 12 Σεπτεμβρίου 1993 άρχισε την καριέρα του στο κυπριακό πρωτάθλημα με την Ανόρθωση Αμμοχώστου, στη συνέχεια στον Παναθηναϊκό, στην Κηφισιά και ξανά στον Παναθηναϊκό και το 2015 πήγε στη γαλλική Ναρμπόν ταυτόχρονα με τον Αντρέα Φράγκο. Ένα χρόνο αργότερα στη Φρίντρισχάφεν, αυτή η συνεργασία διήρκεσε τρεις σεζόν, κέρδισε η Φρίντρισχάφεν αρκετά βραβεία κι ο Θανάσης Πρωτοψάλτης ο ίδιος ονομάστηκε MVP της γερμανικής Μπουντεσλίγκα τη σεζόν 1917-1918. Ακούθησε μία χρονιά στην Πολωνία με την Cerrad Czarni Radom, μετά κέρδισε το ελληνικό κύπελλο με τον Φοίνικα Σύρου και την περασμένη εβδομάδα κέρδισε τον ελληνικό τίτλο του πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό μαζί με τον  Μπραμ Βαν ντε Ντρις. Ο Θανάσης Πρωτοψάλτης είναι μέλος των εθνικών ομάδων της Ελλάδας από το κ19".