Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανανεωμένο το ρόστερ του ΑΣ Παπάγου

Αρκετά ανανεωμένη θα παρουσιαστεί η γυναικεία ομάδα του ΑΣ Παπάγου τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Παρότι διατηρήθηκε σε μεγάλο βαθμό ο βασικός κορμός υπήρξαν αποχωρήσεις αλλά κι ακόμα περισσότερες προσθήκες προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στο φετινό αγωνιστικό μαραθώνιο, στον οποίο έχει προστεθεί κι ο απρόβλεπτος υγειονομικός παράγοντας του covid-19.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όσες αθλήτριες έφυγαν από το σύλλογο, κατόπιν επιθυμίας τους, δώθηκαν με υποσχετική κάτι που δείχνει το δέσιμο και την εμπιστοσύνη που έχει διαχρονικά καλλιεργηθεί (εξαίρεση μιας περίπτωσης λόγω ηλικίας). Έτσι δε θα συνεχίσουν από το περυσινό ρόστερ οι : Σοφία Κατσίκα (ΑΣΠ Κόρινθος), Ρόουζ Οκουνγκμποουα (ΑΟΦ Πορφύρας), Ιρένα Τζινιέρη (ΑΓΣ Άρτεμις Κορυδαλλού), Τζωρτζίνα Καϊμάκη (ΑΕ Αμπελοκήπων), Στεφανία Μαραγκού (ΑΟ Δεξαμενή Μεταμόρφωσης). Επίσης δε θα συνεχίσουν στο φετινό ρόστερ οι Λαμπρινή Γεωργαντά, Αντιγόνη Λινοξυλάκη και Μαλένα Κομβόκη (για εκπαιδευτικούς λόγους) κι η Βάσια Καρατζοπούλου (για επαγγελματικόυς λόγους).

Οι αθλήτριες με τις οποίες ανανεώθηκε η συνεργασία είναι οι : Λουκία Παπαγιαννοπούλου, Νάντια Μωραϊτίδου, Γεωργία Μανώλαινα, Μικαέλα Μπουντούρογλου, Ισιδώρα Γούλα, Έλενα Βονόρτα, Κατερίνα Καπάτου

Νέες προσθήκες αποτελούν οι ακόλουθες αθλήτριες : Φλώρα Βλατάκη, Βασιλική Νικολογιάννη, Βασιλική Τατούλη, Ελευθερία Χατζηελευθερίου, Διονυσία Γιανναρά, Σταυρούλα Σαρρή. Δήμητρα Ράντου και Χριστίνα Διαμάντη. Επίσης επέστρεψε στο σύλλογο η Δήμητρα Βασσάλου κι η Δανάη Θανοπούλου, ενώ από τις ακαδημίες προωθήθηκαν οι Κατερίνα Κατέρη κι η Αγγελική Κοντακιώτη.

Ο ΑΣ Παπάγου ευχαριστεί όλες τις αθλήτριες με τις οποίες δε θα συνεχιστεί η συνεργασία φέτος, καθώς κι όσες επέλεξαν να συνεχίσουν σε αυτόν.

Τέλος, το προπονητικό τιμ παρέμεινε το ίδιο, με τον Αντώνη Πούμπουρα να συνεχίζει ως προπονητής της γυναικείας ομάδα κι επικεφαλής προπονητής του τμήματος, έχοντας ως άμεσους συνεργάτες την Κατερίνα Πετρουλάκη και γυμναστή τον Άρη Καραθανάση.

ΕΔΩ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

0 02 05 794b13f2591bbc1ef1d3b9106addc633d5297f76ad29bf8690c45999c2403735 a463e4addcf2d72d

Πολυμέσα

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.