O Μανώλης Κνήτης στην Άθληση Μυτιλήνης

Το ΔΣ της Άθλησης, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας, με τον αθλητή πετοσφαίρισης, Μανώλη Κνήτη.

Αγωνίζεται στη θέση του διαγώνιου, είναι αριστερόχειρας με ύψος 1,93 και αγωνιζόταν τα τελευταία χρόνια στο Κερκη Σάμου, ομάδα που αγωνίζεται στη Pre League. Ο Μανώλης είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα το στίβο και ειδικότερα υπήρξε αθλητής του άλμα εις μήκος, με πολλές διακρίσεις, ενώ παράλληλα τον κέρδισε και το volley. Κάθε χρόνο λαμβάνει μέρος σε τουρνουά masters, του beach volley με πολλές πανελλήνιες διακρίσεις. Με την προσθήκη του εν λόγω αθλητή, ο σύλλογος δυναμώνει προσπαθώντας, να πετύχει τους στόχους του και να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο προσεχές πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών. Μανώλη σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Άθλησης και είμαστε πεπεισμένοι, ότι θα κάνεις τα πάντα, ώστε ο σύλλογος να πετύχει τους στόχους του. Καλώς ήρθες με υγεία.

Θα θέλαμε να ανακοινώσουμε στο φίλαθλο κοινό της Λέσβου, ότι συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας και όσοι το προμηθευτούν, θα έχουν προτεραιότητα στην είσοδο των αγώνων.