Ανανέωσε με τον Αχιλλεόπουλο η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιάννη Αχιλλεόπουλο.

Ο 32χρονος (26/06/1989) λίμπερο, ύψους 1,84 μ., ανανέωσε το συμβόλαιο του και θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου για δεύτερη διαδοχική χρονιά και 5η συνολικά στη μεγάλη του καριέρα.

Ο Γιάννης Αχιλλεόπουλος ξεκίνησε το βόλεϊ από τις Ακαδημίες της ΕΑ Πατρών. Τη σεζόν 2007-08 αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην ανδρική ομάδα, ενώ στη συνέχεια για δύο σεζόν στον Πανελλήνιο ΓΣ (2008-2010). Την επόμενη τριετία θα αγωνιστεί σε Κόροιβο Αμαλιάδας, ΕΑΠ και Παναχαϊκή και τη σεζόν 2013-14 θα φορέσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τη φανέλα της ΑΕΚ. Με την «Ένωση» θα κατακτήσει το League Cup «Νίκος Σαμαράς», αποτελώντας ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας.

Την επόμενη σεζόν πήρε μεταγραφή για τον Πανερυθραϊκό (2014-15), για να ακολουθήσει η επιστροφή του στην ΑΕΚ την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Με την Κύζικο Νέας Περάμου αγωνίστηκε στη Volleyleague 2016-17, για να επιστρέψει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2017. Τις σεζόν 2018-19 και 2019-20 πέρασε από τους Φοίνικα Σύρου και Παμβοχαϊκού, με τους νησιώτες να φτάνει έως τον τελικό του League Cup, για να φορέσει και πάλι τη φανέλα της αγαπημένης του ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2020.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Γιάννης Αχιλλεόπουλος δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω για ακόμα ένα χρόνο στην ΑΕΚ. Μαζί με αυτήν φτάνω τις 5 σεζόν στην ομάδα και νιώθω μεγάλη τιμή. Είναι τιμή να έχουμε έναν προπονητή όπως τον Άκη Χατζηαντωνίου στην ομάδα που έχει διαγράψει μία μεγάλη πορεία στο χώρο και μαζί με τα νέα παιδιά και τους έμπειρους στην ομάδα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τις μάχες μας μέσα στο γήπεδο, ώστε να φτάσουμε εκεί που αξίζει η ΑΕΚ να βρίσκεται. Εκεί στοχεύουμε, γιατί η ΑΕΚ λείπει από την κορυφαία κατηγορία. Θέλω να ευχηθώ να έχουμε μία χρονιά χωρίς τραυματισμούς, με υγεία για όλες τις ομάδες και τους αθλητές και φυσικά να ολοκληρωθεί κανονικά το πρωτάθλημα χωρίς διακοπές».

Γιάννη, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!

 

πηγή: aek.gr