Ανανέωση συνεργασίας με τον Νίκο Καβαρινό

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Καβαρινό.

Ο 16χρονος (22/12/2004) διεθνής ακραίος, ύψους 1,94 μ., θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου, όπου προωθήθηκε από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Ο Νίκος Καβαρινός ξεκίνησε το βόλεϊ σε ηλικία 10 ετών και έχει φορέσει μόνο τη φανέλα της ΑΕΚ, αποτελώντας βασικό κομμάτι των τμημάτων υποδομής του Συλλόγου. Ως παίκτης της ΑΕΚ έχει κατακτήσει το Πρωτάθλημα Παίδων 2018 και το Πρωτάθλημα Παμπαίδων 2019.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Νίκος Καβαρινός δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι τρίτης γενιάς Φιλαδελφειώτης με προσφυγικές καταβολές και η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να μην είναι αναπόσπαστο κομμάτι της παράδοσης, της οικογένειάς μου και της καθημερινότητάς μου. Η συμμετοχή μου για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο ανδρικό τμήμα της ομάδας μας είναι μία πρόκληση που με κάνει να γίνομαι καλύτερος αθλητής, πιο πειθαρχημένος στο πρόγραμμά μου και πιο οργανωτικός για να ανταπεξέρχομαι σε κάθε απαίτηση της ομάδας. Θα αγωνιστώ με πάθος, αφοσίωση και αγάπη για αυτό που κάνω με την πολύτιμη καθοδήγηση των προπονητών μας. Οι ορίζοντες πρέπει να διευρύνονται συνεχώς σε έναν κόσμο που εξελίσσεται και ο στόχος θα είναι πάντα ο πρωταθλητισμός σε ευγενή ανταγωνιστικά πλαίσια. Ανυπομονώ να αγωνιστώ με μεγαλύτερη ένταση τη νέα σεζόν και να συνεργαστώ με τους νέους συναθλητές μου“.

Nίκο, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!

 

πηγή: aek.gr