Η Ελένη Βαλληνδρά στον Πανναξιακό ΑΟΝ

Ο Πανναξιακος ΑΟΝ και το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την επιστροφή της αθλήτριας Ελένης Βαλληνδρά και την ένταξή της στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας για την αγωνιστική σεζόν 2021-22.

Γεννημένη στα Τρίκαλα στις 13.06.2000, η Ελένη Βαλληνδρά έχει ύψος 178cm αγωνίζεται ως ακραία και θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ για την εκπλήρωση των στόχων που έχουν τεθεί ενόψει της νέας σεζόν.

Η 21χρονη αθλήτρια ξεκίνησε το βόλεϊ στις ακαδημίες του Πανναξιακού ΑΟΝ και προέρχεται από τα σπλάχνα της ομάδας. Από την ομάδα της Νάξου μετακόμισε στα Τρίκαλα και αγωνίστηκε στον Ασκληπιό Τρικάλων, και στον Φιλαθλητικό Τρικάλων. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στον ΣΠΑ Καρδίτσας και επέστρεψε για τη σεζόν 2019-20 στη Νάξο για λογαριασμό του ΑΜΣ Φιλωτίου. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό δίπλα στον Γιώργο Δερμάτη, και επιστρέφει ξανά στο νησί της Νάξου και στον Πανναξιακό ΑΟΝ.

Καλωσορίζουμε την Ελένη Βαλληνδρά στην γυναικεία ομάδα και τις ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες”.

Για την συμμετοχή της στο ρόστερ της γυναικείας ομάδας του Πανναξιακού ΑΟΝ η Ελένη Βαλληνδρά δήλωσε στο paon.gr:

“Είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφω στην ομάδα που έκανα τα πρώτα μου βολεϊκά βήματα…

Ευχαριστώ τον πρόεδρο και το ΔΣ του Πανναξιακού ΑΟΝ, τον προπονητή κ. Δερμάτη, που με βοήθησαν για την επιστροφή μου στην ομάδα αλλά και τον προπονητή μου κ. Γαϊτανάκη που με εμπιστεύθηκε.

Η επιστροφή μου στην ομάδα του Πανναξιακού εύχομαι να σηματοδοτήσει και την επιστροφή στην κανονικότητα μετά από δύο σεζόν πρωταθλημάτων που δεν ολοκληρώθηκαν λόγω της πανδημίας.

Εύχομαι σε όλες τις αθλήτριες υγεία, και να έχουμε μία καλή, ανταγωνιστική χρονιά όπου θα εκπληρωθούν όλοι οι στόχοι μας”