Μένει η Μολδοβανίδη στον Ιωνικό ήρθε και η Καφίρη

Η Διοίκηση του τμήματος volley του Ιωνικού Νίκαιας και της Ακαδημίας Elite Star Volley Academy, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την αθλήτρια ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΛΔΟΒΑΝΙΔΗ και την έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΦΙΡΗ.

Η Τατιάνα Μολδοβανίδη (ακραία), με πλούσιο αθλητικό βιογραφικό εμπειριών και επιτυχιών στο άθλημα πρωταγωνίστησε στις εθνικές κατηγορίες ενώ τα τελευταία χρόνια είναι βασικό στέλεχος του Nikaia volley project συμμετέχοντας με τις ομάδες της Νίκαιας σε διαδοχικές αγωνιστικές επιτυχίες και διακρίσεις.
2019-2021 ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
2018-2019 ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
2016-2018 ΖΑΟΝ
2015-2016 ΑΙΓΑΛΕΩ
2014-2015 ΠΑΠΑΓΟΥ
2013-2014 ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
2009-2013 ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΗΡΑΚΛΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ
Η Τατιάνα είναι επίσης επαγγελματίας αθλήτρια beach volley με πολλές συμμετοχές και μεγάλες διακρίσεις στο άθλημα.

Η Μαργαρίτα Καφίρη (κεντρικός), με πλούσιο αθλητικό βιογραφικό εμπειριών και επιτυχιών στο άθλημα, πρωταγωνίστησε τα τελευταία χρόνια στην A2.
2019-2020 ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ
2018-2019 ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ
2017-2018 ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
2016-2017 ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
2011-2016 ΑΕ ΡΕΝΤΗ
2010-2011 ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

Η Τατιάνα και η Μαργαρίτα, μαζί με τις συμπαίκτριές τους θα συνεισφέρουν σε μια εντυπωσιακή συνέχεια της γυναικείας ΟΜΑΔΑΣ volley του Ιωνικού Νίκαιας τη νέα αθλητική χρονιά.

Τις καλωσορίζουμε ευχόμενοι υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες και ξεχωριστές αγωνιστικές στιγμές !
ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ VOLLEY
ELITE STAR VOLLEY ACADEMY
ΜΑΖΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ
#IonikosNikaiasVolley #womenvolleyball

Η αθλήτριες σε μια σύντομη δήλωσή τους αναφέρουν:

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΛΔΟΒΑΝΙΔΗ
“Με την ομάδα και τους ανθρώπους της Νίκαιας έχω συνεργαστεί ήδη δύο χρόνια και με μεγάλη μου χαρά, συνεχίζουμε μαζί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Ο Ιωνικός Νίκαιας είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες, που με πολλή δουλειά, οργάνωση και ζήλο, καταφέρνει να ξεχωρίζει εντός και εκτός γηπέδου. Οι άνθρωποι που έχουν πλαισιώσει την ομάδα, από τη Διοίκηση, τους παράγοντες, τους προπονητές έως και τις παίκτριες, αφήνουν μέρος της ψυχής τους καθημερινά στο γήπεδο, γιατί θέλουν και πιστεύουν στο όραμα του Ιωνικού να βρεθεί σύντομα στις μεγάλες Εθνικές κατηγορίες.
Είμαι πολύ χαρούμενη που αποτελώ μέλος της οικογένειας του Ιωνικού Νίκαιας και πιστεύω ότι φέτος θα είναι μία δυνατή χρονιά, με πάθος, ένταση και θέαμα υψηλού επιπέδου ! Όλες οι αθλήτριες διψάμε για παιχνίδια και νίκες, αφού εξαιτίας της πανδημίας διακόπηκε πρόωρα το περσινό πρωτάθλημα, και ανυπομονούμε να φορέσουμε την "βαριά" φανέλα του Ιωνικού !”.

ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΦΙΡΗ
“Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα είμαι μέλος της ομάδας του Ιωνικού Νίκαιας την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν. Εύχομαι να εκπληρώσουμε όλους τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει από αρχή σαν ομάδα.
Ελπίζω μετά από μια δύσκολη χρόνια που περάσαμε όλοι μας να βγούμε ακόμα πιο δυνατοί/δυνατές με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.
Ανυπομονώ αγωνιζόμενη να γνωρίσω στους αγωνιστικούς χώρους τους Rangers του Ιωνικού Νίκαιας !”