Ο Παναγιώτης Μαρούλης ανανέωσε με τον Ιωνικό

Η Διοίκηση του τμήματος volley του Ιωνικού Νίκαιας και της Ακαδημίας Elite Star Volley Academy, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΑΡΟΥΛΗ.
Ο Παναγιώτης οραματίστηκε τη δημιουργία και εργάζεται μεθοδικά μέχρι σήμερα για την υλοποίηση του Nikaia Volley project που στοχεύει στην ανάδειξη του volley της Νίκαιας ως μιας εκ των κορυφαίων δυνάμεων του ερασιτεχνικού volley ενώ συμμετέχει ως Τεχνικός Σύμβουλος στη λειτουργία της Ακαδημίας Elite Star Volley Academy και των συνεργαζόμενων με αυτήν αθλητικών συλλόγων.
Ο Παναγιώτης ως Τεχνικός Σύμβουλος / Προπονητής τα τελευταία τέσσερα χρόνια στον Αστέρα Νίκαιας και από πέρσι και στον Ιωνικό Νίκαιας, έχει να επιδείξει σημαντικό αναπτυξιακό έργο και επιτυχίες σε λίγα μόλις χρόνια με τις διαδοχικές ανόδους της γυναικείας ομάδας και των αναπτυξιακών ομάδων του Αστέρα Νίκαιας.
Με την επανασύσταση και λειτουργία του ιστορικού τμήματος volley του Ιωνικού Νίκαιας το έτος 2019 και την άνετη εξασφάλιση της ανόδου της γυναικείας ομάδας volley στην επόμενη κατηγορία, τέθηκαν υψηλοί στόχοι πρωταθλητισμού για την επόμενη 3ετία τους οποίους υπηρετεί με συνέπεια με την ομάδα των συνεργατών του. Η προσεχής αθλητική περίοδος είναι μια ιδιαίτερη νέα αθλητική χρονιά γεμάτη από δημιουργικές νέες προκλήσεις και ακόμη υψηλότερους στόχους τις οποίες θα προσπαθήσουν να επιτύχουν μαζί με μια εξαιρετική ομάδα αθλητριών που στοχεύουν να αναδείξουν αγωνιστικά το volley της Νίκαιας σε μια μεγάλη αναπτυξιακή δύναμη σε πολλά μέτωπα.
Ο Παναγιώτης σε μια σύντομη δήλωσή του αναφέρει:
“Είμαι χαρούμενος και νοιώθω «ευλογημένος» που η διοίκηση εξασφάλισε ότι θα έχω στη διάθεσή μου το βασικό κορμό της περσινής ομάδας και να προστεθεί ακόμη ένας αριθμός εξαιρετικών αθλητριών.
Η φετινή χρονιά θα είναι ιδιαίτερη μετά την πολύμηνη απουσία των αθλητών και γι αυτό στελεχώσαμε το ρόστερ με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχουμε την πολυτέλεια να διαθέτουμε 16 ικανότατες αθλήτριες που να μπορούν να ανταπεξέλθουν αποτελεσματικά σε οποιαδήποτε συνθήκη απαιτητικού πρωταθλητισμού.
Επιπλέον, η διοίκηση ικανοποίησε την εισήγησή μου να δημιουργήσουμε ένα 4μελες staff έτσι ώστε δουλεύοντας συστηματικά και με επαγγελματισμό, να είμαστε σε θέση να βοηθήσουμε τις αθλήτριες να δίνουν το 100% σε κάθε προπόνηση.
Οι συνθήκες είναι εξαιρετικές (staff, πληρότητα εγκαταστάσεων, διαθέσιμος εξοπλισμός, πλήρες και εξαιρετικής ποιότητας ρόστερ) και εξασφαλίζουν ότι οι υψηλοί στόχοι μπορούν να επιδιωχθούν.
Διοίκηση, staff και αθλήτριες δουλεύουμε καθημερινά, «επιτρέποντας» στον εαυτό μας μόνο δύο εβδομάδες διακοπές αυτό το πολύ ιδιαίτερο καλοκαίρι με μόνο ένα και μοναδικό στόχο: προσφέροντας ταυτόχρονα υψηλής ποιότητας volley, να φέρουμε πρωτάθλημα και κύπελλο στον κόσμο του Ιωνικού”.
Ευχόμαστε για άλλη μια φορά στον Παναγιώτη καλή επιτυχία στο έργο του.
Ionikos Volley
Elite Star Volley Academy