Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

H Βραζιλιάνα Κλάρα Μορέιρα Ντε Σόουζα στις Αμαζόνες

Tην έναρξη της συνεργασίας του, με τη Βραζιλιάνα αθλήτρια Carla Moreira de Sousa ανακοινώνει ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ
Υπογραμμίζεται ότι η Carla αγωνίζεται στη θέση και ακραίας και διακρίνεται για το πάθος της και τις επιθετικές της ικανότητες. Φεύγοντας από την πατρίδα της στα 21 της είχε ήδη γνωρίζει ομαδικές διακρίσεις με την Volei Nestle/Ocasco κατακτώντας μεταξύ άλλων τη 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα συλλόγων και τη 2η θέση στο Κύπελλο Συλλόγων Νοτίου Αμερικής. Εν συνεχεία αγωνίστηκε 3 χρόνια στην Ισπανική Superleague και 2 χρόνια στη Γαλλική Ligue B, πρωταθλήματα στα οποία διακρίθηκε ατομικά, κερδίζοντας πολλές φορές τον τίτλο των MVP αγωνιστικών.
Την περσινή σεζόν στο Ισπανικό πρωτάθλημα η Carla αναδείχτηκε, βάσει του index 4η καλύτερη ακραία (3η στη κανονική περίοδο), 5η σκόρερ την κανονική περίοδο, με την 6η καλύτερη επίδοση πόντων ανά σετ (4,08). Κατέκτησε τον τίτλο της MVP την 7η αγωνιστική και ήταν στην καλύτερη επτάδα σε 3 αγωνιστικές.
Στις πρώτες της δηλώσεις η Carla Moreira de Sousa επισημαίνει ότι «αναμένω με ανυπομονησία την έλευση μου στην Ελλάδα για λογαριασμό των ΑΜΑΖΟΝΩΝ. Είμαι σίγουρη ότι θα κάνουμε υπέροχη δουλειά και θα έχουμε θετικά αποτελέσματα».
Το Δ.Σ. καλωσορίζει την Carla στην οικογένεια των Αμαζόνων και της εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας.
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.