Δεληκώστας: «Να γίνει ο ΟΦΗ μεγάλο όνομα και στο βόλει» (VIDEO)

«Να κάνουμε τον ΟΦΗ μεγάλο όνομα και στο βόλει, όπως είναι και στο ποδόσφαιρο».

Με τα λόγια αυτά, ο νέος τεχνικός της ομάδας Κώστας Δεληκώστας, περιέγραψε το όραμα του για τον ΟΦΗ, στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Οπως είπε «είμαι πολύ χαρούμενος που θα δουλέψω για τον ΟΦΗ. Ο ΟΦΗ είναι μεγάλο όνομα στην Ελλάδα, στο ποδόσφαιρο και σε άλλα αθλήματα. Θέλουμε να το κάνουμε και στο βόλει. Ευχαριστώ προσωπικά τον κ. Δανδάλη που με επέλεξε για να συνεχίσω σαν προπονητής στον ΟΦΗ».

Για τα πρώτα του σχέδια και την επιλογή του να έρθει στον ΟΦΗ, ανέφερε ότι «είμαι πολύ αισιόδοξος. Εχω βρεί πολύ καλό κλίμα. Και έχω βρεί ταπεινό κλίμα. Στην επιλογή μου έπαιξε ρόλο, ότι ο Δημήτρης Ζλατιλίδης θα είναι τεχνικός διευθυντής και Γενικός Αρχηγός. Ο πρώτος μας στόχος είναι να οργανώσουμε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα, μέσα στο γήπεδο και έξω απο αυτό. Πιστεύω ότι με ποιοτική δουλειά θα το καταφέρουμε. Παρ’ ότι τα οικονομικά δεδομένα στην Volley League έχουν αλλάξει εμείς θέλουμε να πάμε συνετά. Είναι ο πρώτος χρόνος μου στην ομάδα. Δεν θα πάρουμε παίκτες αεροδρομίου, αλλά παίκτες με χαρακτηριστικά που θέλουμε. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε μια καλή ομάδα. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ στον κόσμο του ΟΦΗ, είναι η ποιοτική δουλειά και πιστεύω ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα».

Δανδάλης: «Ο Κώστας έχει αφήσει το σημάδι του στο Ελληνικό βόλει»

Για την επιλογή του Κώστα Δεληκώστα, ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, τόνισε πως «ο Κώστας έχει αφήσει το σημάδι του στο Ελληνικό βόλει, με όλη αυτήν την πορεία που έχει κάνει. Είναι τιμή, για το σωματείο μας, ότι θα είναι στη νέα προσπάθεια που ξεκινάμε. Ο στόχος μας θα είναι μια καλύτερη θέση απο την περσινή και απο εκεί και πέρα να χτίσει και με την προσθήκη του κ. Δεληκώστα και για τα επόμενα χρόνια, ώστε να γίνουμε μια σημαντική δύναμη στο Ελληνικό βόλει».

Ζλατιλίδης: “Aπο τους καλύτερους προπονητές”

Ο Γενικός Αρχηγός του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης, ανέφερε για τον Κώστα Δεληκώστα πως «συμφωνήσαμε με ενα απο τους καλύτερους προπονητές, όχι μόνο σε Πανελλήνιο επίπεδο. Είμαι χαρούμενος που ένας τέτοιος άνθρωπος ήρθε στον ΟΦΗ. Θα κάνει μια μακροπρόθεσμη δουλειά στον ΟΦΗ. Αυτό έχουμε στο μυαλό μας».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΔΕΛΗΚΩΣΤΑ

Στα χέρια του έμπειρου προπονητή Κώστα Δεληκώστα, το τιμόνι της ομάδας βόλει του ΟΦΗ μας, για την επόμενη σεζόν στην VolleyLeague.

Το βιογραφικό του νέου προπονητή μας, πλούσιο, με τελευταίο σταθμό τον ΠΑΟΚ.

Εχει εργαστεί ακόμη, ως συνεργάτης του Ιταλού Ντανιέλε Ρίτσι τη σεζόν 2004-05 στην Τόνο Καλίπο Βαλέντια.

Ακολούθησαν 3 χρόνια στον πάγκο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης (2005-08).

Το καλοκαίρι του 2008 ανέλαβε τον ΠΑΟΚ.

Το 2010 μέχρι το 2013 ήταν προπονητής στην Εθνική Ανδρών της Κύπρου με την οποία κατέκτησε και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα «Μικρών Κρατών.

Το 2013 ανέλαβε τον Γ.Σ.Λαμία .

Το 2014 ανέλαβε προπονητής στον Α.Ο.Ορεστιάδας.

Το 2015 διετέλεσε βοηθός προπονητή στην Εθνική Ανδρών.

Το 2016 ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΓΑΣ Παμβοχαϊϊκός.

Το 2019 μέχρι τον Φεβρουάριο, της φετινής σεζόν, ήταν προπονητής στον ΠΑΟΚ.

Ο Κώστας Δεληκώστας γεννήθηκε στο Σουφλί στις 7 Σεπτεμβρίου 1972.

Ως αθλητής αγωνίζονταν πασαδόρος.

Επαιξε σε Έβρο Σουφλίου, Ιωνικό Ν.Φ., Γ.Σ.Ηρακλή, Ε.Α.Πατρών, Ολυμπιακό και έκλεισε την καριέρα του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Κώστα Δεληκώστα, σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΟΦΗ μας!

AΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολυμέσα