H Kατερίνα Ζακχαίου στη Μόντσα (VIDEO)

Η Κατερίνα Ζακχαίου επέλεξε να συνεχίσει την καριέρα της στην Ιταλία μετά την πολύ πετυχημένη σεζόν με την Κούνεο.

Η Κύπρια κεντρικός άφησε άριστες εντυπώσεις στο Ιταλικό Πρωτάθλημα και αυτός ήταν ο λόγος που δε δυσκολεύτηκε να βρει τη νέα της ομάδα στου κόλπους της Μόντσα.

Η Σαουτζέλα Μόντσα υπέγραφε με την αθλήτρια με μονοετές συμβόλαιο. Τη σεζόν με την Κούνεο η Ζακχαίου βγήκε όχι μόνο η καλύτερη μπλοκέρ στην κανονική σεζόν στην Α1 Ιταλίας αλλά επίσης ήταν αποτελεσματική στην επίθεση και το σερβίς. Έκλεισε τη σεζόν με 24 συμμετοχές, σημείωσε 296 πόντους (52% επίθεση, 15 άσους – δεύτερη καλύτερη στο σερβίς στην Κούνεο).

Στις πρώτες δηλώσεις της με τη νέα της ομάδα η Κατερίνα είπε:

“Επέλεξα τη Μόντσα γιατί είναι μεγάλη και φιλόδοξη ομάδα. Για μένα αυτή είναι μια σημαντική ευκαιρία να προκαλέσω τον εαυτό μου, μια τέλεια εμπειρία για να αναπτυχθώ και να βελτιωθώ. Θα ήμουν πολύ χαρούμενη να δω τους οπαδούς μας στο γήπεδο, γιατί η ζεστασιά τους είναι πολύ σημαντική για εμάς τις αθλήτριες. Είμαι ενθουσιασμένη για αυτήν τη νέα περιπέτεια;

Σίγουρα. Νιώθω επίσης έτοιμη να ζήσω αυτήν την εμπειρία. Ελπίζω ότι όλοι θα μπορέσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να επιτύχουμε κάτι σπουδαίο για την ομάδα και το κλαμπ. Πιστεύω ότι αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία για όλους. Το Champions League; Είναι η πρώτη μου φορά. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ό,τι μπορούμε για να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο”.

 

Πολυμέσα