Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Γκιτζέκος νέος προπονητής της OrPo

Ο Νίκος Γκιτζέκος θα είναι πρώτος προπονητής της OrPo για τη νέα σεζόν.

Η OrPo συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών να βασίζεται σε Έλληνες Προπονητές (Οικονόμου στο παρελθόν, Γκότσης πέρσι) “αναβάθμισε” τον μέχρι πρότινος δεύτερο προπονητή της (σεζόν 2019-2021) σε πρώτο τη νέα σεζόν. Μάλιστα η εμπιστοσύνη της ομα΄δας στο πρόσωπό του είναι τέτοια που έκλεισαν τριετή συμφωνία.

Ο Γκιτζέκος έχει παρακολουθήσει τις προπονητικές σχολές του ΣΕΠΠΕ κι έχει αποφητήσει από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

“Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων που συνεχίζω στην ομάδα του OrPon. Η συνεργασία τα προηγούμενα δύο χρόνια ήταν εξαιρετική. Με τη σκληρή δουλειά των επερχόμενων εποχών, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους που θέτουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τον συνάδελφο και φίλο Σωτήρη Γκότση για την άψογη συνεργασία.

Στην Ελλάδα ξεκίνησα ως προπονητής στον Απόλλωνα Καλαμαριάς όπου ήμουν 3 χρόνια και μετά στην ομάδα της Νέας Βύσσας. Είμαι 33 χρονών. Ήμουν επαγγελματίας πασαδόρος στις ομάδες του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και της εθνικής ομάδας", είπε ο ίδιος.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.