Φεύγουν η μία μετά την άλλη ....

Η μια μετά την άλλη άρχισαν να φεύγουν για το εξωτερικό οι ελληνίδες αθλήτριες.

Η Πολιτεία αδιαφορεί, έχει δείξει πόσο τη νοιάζει πραγματικά για το Ελληνικό βόλεϊ και αυτή η αδιαφορία έφερε τις Ελληνίδες αθλήτριες στις πύλες εξόδου της χώρας. Η Μαρία Οικονομίδου και η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου συνεχίζουν την καριέρα τους στην Ισραηλινή Μακάμπι Χάιφα και μάλιστα με θεαματικά αποτελέσματα. Η Μαρία Οικονομίδου σημείωσε 18 πόντους με τη νέα της ομάδας και η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου άλλους 7. 

Το δρόμο για την Ουγγαρία τραβάει και η Μανωλίνα Κωνσταντινίδου καθώς "βαρέθηκε" τα περίμενε και αποφάσισε να συμφωνίσει με την Μπεκεσκαμπάι. 

Δυστυχώς για τα φετινά πρωταθλήματα έχει φτάσει το τέλος. Το τέλος αν δεν έρθει ουσιαστικά αλλά θα έρθει ποιοτικά γιατί ακόμα κι αν ξεκινήσουν αργότερα , οι καλές αθλήτριες θα έχουν ήδη φύγει (δεν μιλάμε για τις ξένες που έχουν εδώ και καιρό κουνήσει μαντίλι) και οι ομάδες θα προσπαθήσουν να βγάλουν τη χρονιά όπως-όπως. 

Λύσεις υπήρχαν, όπως να ξεκινήσουν πολύ νωρίτερα τα πρωταθλήματα αφού έτσι κι αλλιώς τα προηγούμενα είχαν τερματιστεί άδοξα στο πρώτο λοκ ντάουν ώστε να μπορέσουν με διπλές αγωνιστικές να προλάβουν το δεύτερο αφού αυτό ήταν σχεδόν σίγουρο πως θα συμβεί με τον ερχομό του χειμώνα, να διεξαχθούν φαστ τρακ πρωταθλήματα στο πρότυπο των πρωταθλημάτων της Αυστρίας, Ουγγαρίας αλλά φαίνεται πως εκείνοι θα έπρεπε να σκεφτούν που θα όδευε η φετινή σεζόν δε το έκαναν και έμειναν με την ελπίδα στο χέρι... Τρέχατε ποδαράκια μου τώρα για να προλάβετε τα τελεσίγραφα των ομάδων...

lamprini