Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Κανέλλος συμπαίκτης του Δαλακούρα στην Αγγλική IBB Polonia

Παίκτης της Αγγλικής IBB Polonia είναι εδώ και λίγες ώρες ο Μάκης Κανέλλος.
Λίγες μέρες μετά την απόσυρση του Ηρακλή από την Volley League o Έλληνας κεντρικός δέχθηκε πρόσκληση από τον κόουτς της Αγγλικής ομάδας Βαγέλλη Κουτουλέα την οποία και αποδέχθηκε.
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα είμαι μέλος της IBB Polonia και θα έχω για κόουτς τον Βαγγέλη Κουτουλέα. Είναι ότι καλύτερο για την καριέρα μου» έλεγε ο δίμετρος κεντρικός ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο δίμηνης διάρκειας για τους αγώνες που θα δώσει η Αγγλική ομάδα στο Κύπελλο Συνομοσπονδίας.
Σε περίπτωση πρόκρισης η λογική λέει ότι θα ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ο Κανέλλος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο ο οποίος διευκόλυνε με άμεσες ενέργειες την μετακίνηση του στην Αγγλία. «Τον ευχαριστώ για αυτό που έκανε και έδειξε ότι είναι στο πλευρό των αθλητών» είπε λακωνικά για τον πρόεδρο της ΕΟΠΕ ο πρώην άσσος του Ηρακλή. Ο Κανέλλος θα είναι ο δεύτερος Έλληνας που θα παίξει στην IBB Polonia μετά τον Ανέστη Δαλακούρα. Θα είναι και αυτός συμπαίκτης του πρώην διαγωνίου του Ηρακλή Μάρκους Νίλσον. Ο Κανέλλος την Κυριακή θα πετάξει για το Λονδίνο.
ΠΗΓΗ ΣΤΟ ΦΙΛΕ
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.