Παρέμεινε η Νίκη Βαρβαρέλη στον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου

Ο Α.Ο.Π.Φ και το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου , βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ανανέωση της συνεργασίας , με την αθλήτρια Νίκη Βαρβαρέλη για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.
Η 21 χρονη αθλήτρια ξεκίνησε την καριέρα της στο Νεωριο της Σύρου το 2009, και συνέχισε στην ομάδα του Α.Ο. Σπατών μέχρι και το 2012.
Εχει αγωνιστεί επίσης στην Άρτεμις Κορυδαλλού την σεζόν 2013-2014, στην ομάδα Α.Ε. ΡΕΝΤΗ βρέθηκε για δύο χρονιές, την πρώτη 2014-2015 κορασίδες κατακτώντας την τρίτη θέση ενω το 2015-2016 ως αρχηγός στις κορασίδες, η ομάδα κατέκτησε την πρώτη θέση χωρίς καμία ήττα, ενώ παράλληλα δέχτηκε εμπιστοσύνη και για το γυναικείο με την ομάδα να κατακτά την 4η θέση στην Β εθνική κατηγορία , στην συνέχεια φόρεσε ξανά το μπλουζάκι της Άρτεμις Κορυδαλλού το 2016-2017. Αργότερα ενίσχυσε δυναμικά με την παρουσία της την Ένωση Ιλίου στην Β εθνική κατηγορία για δύο χρόνιες όπου την πρώτη χρονιά η ομάδα κατέκτησε την 4η θέση, ενώ την σεζόν 2018-19 την 2η θέση. Πέρυσι φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα του Α.Ο.Π.Φ ,με τον οποίο πανηγύρισε την Άνοδο της Ομάδα στην Β εθνική κατηγορία ως πρωταθλητές.
Για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Α.Ο.Π.Φ η Νίκη Βαρβαρέλη δήλωσε : Θέλω να ευχαριστήσω το Δ.Σ του Α.Ο.Π. Φ και τον πρόεδρο του Ομίλου Νίκο Δετση, για την εμπιστοσύνη τους, ακόμη μια χρονιά. Εύχομαι υγεία πάνω απ'όλα μέσα και έξω από τα γήπεδα, να μην σταματήσει κανένας αθλητής να προπονείται με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας και που δυστυχώς δεν καταφέρνουν να σταματάνε στην πόρτα του γηπέδου. Εύχομαι όλοι όσοι περιβαλλουμε την ομάδα να την βοηθήσουμε και φέτος να φτάσει ψηλά.