Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανακοίνωσε τον Κοντοστάθη η Κηφισιά

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Γρηγόρη Κοντοστάθη για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.
Ο 26χρονος λίμπερο στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Κηφισιάς τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος που την ερχόμενη περίοδο θα αγωνίζομαι με τη φανέλα της Κηφισιάς. Ήταν για εμένα μία δύσκολη απόφαση να αφήσω τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, όμως έπρεπε να δω την επόμενη ημέρα για εμένα.Ήρθα σε μία ομάδα που αποτελεί μία υπολογίσιμη δύναμη στην κατηγορία, σημειώνοντας κάθε χρόνο σημαντικές νίκες απέναντι στις παραδοσιακά μεγάλες ομάδες του ελληνικού βόλεϊ».

Μιλώντας για τους στόχους της επόμενης περιόδου το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Κηφισιάς είπε: « Θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και να διατηρηθούμε στο υψηλό επίπεδο των προηγούμενων ετών. Διαβάζοντας τις δηλώσεις του αρχηγού μας Δημήτρη Νικολάκη, έμαθα ότι αυτή θα είναι η τελευταία του χρονιά ως αθλητής. Τόσο οι νέοι μου συμπαίκτες όσο και εγώ έχουμε χρέος να κάνουμε αυτή τη χρονιά για τον Δημήτρη Νικολάκη αξέχαστη. Υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε προετοιμασία».

Ο Γρηγόρης Κοντοσταθης (Grigoris Kontostathis) εξέφρασε την πεποίθηση του ότι το επόμενο πρωτάθλημα θα είναι από τα καλύτερα των τελευταίων ετών, σημειώνοντας ότι οι περισσότερες ομάδες «χτίζουν» ιδιαίτερα δυνατά ρόστερ.
Όσον αφορά την πανδημία και τις συνέπειες της επισήμανε: «Σίγουρα βιώνουμε μία σύνθετη και πρωτόγνωρη καθημερινότητα. Ειδικά την περίοδο του lock down τα πράγματα ήταν ακόμα πιο δύσκολα. Εδώ και περίπου ένα μήνα βρίσκομαι στην Κροατία και ακολουθώ ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων. Θέλω να είμαι απόλυτα έτοιμος για τη νέα περίοδο και δουλεύω σκληρά για αυτό».

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.