Ελληνοκουβανή διαγώνιος για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας

Ο Φιλαθλητικός ΓΣ Πρέβεζας ενόψει της συμμετοχής του στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών ανακοινώνει την ενίσχυση της ομάδας με την Μάρθα Guibet!

Ο Φιλαθλητικός προσθέτει ακόμα μια ταλαντούχα αθλήτρια στο ρόστερ του , την Μάρθα Guibert. Η μισή Κουβανή και μισή Ελληνίδα διαγώνιος, ύψους 1,88 ,γεννημένη  στις 06/09/2000  έρχεται με όνειρα και ελπίδες  με σκοπό να προσφέρει τα μέγιστα στην καθιέρωση της ομάδας στην Α2 αλλά και να βελτιώσει τις προσωπικές της επιδόσεις που ήταν εντυπωσιακές τα προηγούμενα χρόνια.

Η Μάρθα  ξεκίνησε στον A.O.N. Αργυρούπολης  (2013-2018)  και τα επόμενα χρόνα έπαιξε διαδοχικά σε Γ.Σ. Αρτας (2018-2019) και Φιλια Άρτας (2019-2020).Η βελτίωση της ήταν εντυπωσιακή σε όλους τους τομείς και έχει κληθεί  στα κλιμάκια της προεθνικής των αντίστοιχων κατηγοριών.

Η αθλήτρια με δηλώσεις της,ευχαρίστησε τις προηγούμενες ομάδες και τους προπονητές για την άψογη συνεργασία της στην έως τώρα πορεία της στο βόλει  και τη διοίκηση του Φιλαθλητικού με ιδιαίτερη μνεία στον προπονητή Π.Παπαδόπουλο  για την εμπιστοσύνη που της δείχνει να συμμετέχει στην Α2 .Υποσχέθηκε δε ότι θα δώσει όλες τις δυνάμεις για να φτάσει η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται την επόμενη χρονια.