Τρεις μεταγραφές για τις Αμαζόνες στην Volleyleague

Ο ΑΟΝΝΝΕ ΑΜΑΖΟΝΕΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του, με τις παρακάτω αθλήτριες:

Βάσια Αρβανιτοπούλου, με υποσχετική από τον Απόλλων Πάτρας.
Σοφία Γκρέκα, με ελεύθερη μετεγγραφή.
Ιφιγένεια Σαμπάτη, με υποσχετική από τον Μεσσηνιακό.
Η Βάσια ξεκίνησε το βόλεϊ από τον Απόλλων Πατρών. Τα τελευταία 3 χρόνια μετακόμισε στην Αθήνα λόγω σπουδών αγωνιζόμενη για 1 χρόνο στο Αιγάλεω και 2 στον ΖΑΟΝ. Έχει ύψος 1,88 και παίζει στη θέση της κεντρικής.
Η Σοφία είναι πολύ γνώριμη στην ομάδα μας, καθώς επί σειρά ετών ήταν αντίπαλος των ομάδων υποδομών παίζοντας με τα χρώματα του Ηρακλή Κηφισιάς. Έχει εμπειρία από την Α1, καθώς πέρα του Ηρακλή έχει αγωνισθεί ακόμα με τις ομάδες της Ηλιούπολης και του Ηλυσιακού. Αγωνίζεται στη θέσεις της ακραίας και της διαγώνιας.
Η Ιφιγένεια ξεκίνησε το βόλεϊ στον Μεσσηνιακό, ακολούθως μεταπήδησε για 1 χρόνο στον Μεσσαρά και τα 3 τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στην Α1 με τον Πορφύρα. Αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο.
Η έως τώρα πορεία τους στο χώρο του βόλεϊ, παρά το νεαρό της ηλικίας τους, το πάθος τους και η συνεχής αγωνιστική βελτίωσή τους, εκτιμούμε πως είναι τα εχέγγυα για θετική παρουσία με τα χρώματα της ομάδας μας, βοηθώντας την να εκπληρώσει τους στόχους της και να τεθούν γερές βάσεις για τις επόμενες σεζόν.
Ευχαριστούμε πολύ για τη συνεργασία τις ομάδες του Μεσσηνιακού και του Απόλλων Πατρών.
Το Δ.Σ. καλωσορίζει την Ιφιγένεια, τη Σοφία και τη Βάσια στην οικογένεια των Αμαζόνων και τους εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες.