Επιστρέφει στην Αργώ η Φωτεινή Τσαντοπούλου

Την επιστροφή της Φωτεινής Τσαντοπούλου ανακοίνωσε η Αργώ Βόλου:

"Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την επιστροφή στον σύλλογο μας μιας ακόμα κορυφαίας αθλητριας της Φωτεινής Τσαντοπουλου.

Η Φωτεινή μια ακόμα σπουδαία παίκτρια που έχει αναδείξει το Ελληνικό Βόλεϊ ,επιστρέφει στο σπίτι της προκειμένου να ενισχύσει στην επίθεση την γυναικεία ομάδα.

Η διεθνής στο beach volley αθλήτρια μετράει πλουσιες επιτυχιες στο βιογραφικο της εχοντας συμμετοχή σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα ,ενω κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια σε Βαλκανικά πρωταθλήματα, έχει στεφθεί 2 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας σε αναπτυξιακά πρωταθλήματα και μια φορά πρωταθλήτρια Ελλάδας σε Masters Γυναικών.
Επί τέσσερα χρόνια φορούσε το εθνόσημο στις Εθνικές beach volley με αποκορύφωμα την είσοδο της στο κυρίως ταμπλό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Γυναικών το 2005 στην Αθήνα. Στα 17 της χρόνια κατάφερε την είσοδο της στις 32 καλύτερες ομάδες παγκοσμίως.
Στη σάλα έχει μετρήσει εξίσου μεγάλες επιτυχίες στις ομάδες που έχει παίξει μέχρι σήμερα Νικη Βολου ,Αργω Βολου ,Φιλαθλητικος Λαρισας ,Κλεανθης Ροδου και Χαριλαος Τρικουπης Μεσολογγίου, ομάδες της Α2 και της Β Εθνικής κατηγορίας .
Η έμπειρη Ακραια με μεγάλα ποσοστά αποτελεσματικοτητας στην επιθεση, θα ενισχύσει την γυναικεία ομαδα προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερη δυναμική
και κατ' επέκταση θα βοηθήσει στους φετινούς στόχους.
Καλωσορίζουμε την Φωτεινή και της ευχόμαστε να έχει μια καταπληκτική αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες."