Το οικογενειακό κλίμα κράτησε την Μελίνα Παντελίδου στην Ελπίδα

Με τη Μελίνα Παντελίδου στη δύναμή της θα συνεχίσει και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο η Ελπίδα Αμπελοκήπων, καθώς η 25χρονη πασαδόρος συμφώνησε να παραμείνει στις «πράσινες» για δεύτερη χρονιά.

Η γεννημένη το 1995 αθλήτρια είχε ξεκινήσει την πορεία της από τον Ερμή Δράμας και κατόπιν αγωνίστηκε διαδοχικά στους Μακεδόνες Αξιού, το Ανατόλια, τον Καμπανιακό και το Ωραιόκαστρο, μέχρι να ενταχθεί το περασμένο καλοκαίρι στην Ελπίδα και να φτάσει μαζί της στη 2η θέση του Βορείου Ομίλου της Α2 Γυναικών, διατηρώντας κάποιες μαθηματικές πιθανότητες για την κατάκτηση της ανόδου έως το σημείο της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω της νόσου Covid-19.

«Είμαι πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη που για μια ακόμα χρονιά θα είμαι μέλος της οικογένειας της Ελπίδας και θέλω να ευχαριστήσω τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου. Θεωρώ ότι φέτος καταφέραμε να χτίσουμε γερές βάσεις, ώστε να έχουμε μια ακόμα πιο επιτυχημένη πορεία του χρόνου. Είναι μεγάλη μου χαρά που θα συνεργαστώ με τον προπονητή Γιώργο Γεωργιάδη και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα αγωνιστική σεζόν. Εύχομαι να έχουμε μια όμορφη χρονιά, με υγεία και πολλά χαμόγελα», τόνισε η Μελίνα Παντελίδου, η οποία αναφέρθηκε επίσης στους λόγους που την κράτησαν στους Αμπελοκήπους:

«Με κράτησε το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, οι άνθρωποι της οποίας μου στάθηκαν και με υποστήριξαν πολύ όλη τη χρονιά, όπως και οι συμπαίκτριές μου, με τις οποίες συνεργάστηκα άψογα και ελπίζω να συνεχίσουμε μαζί. Η Ελπίδα είναι ένα απόλυτα οργανωμένο σωματείο και δεν είναι τυχαίο ότι για πρώτη φορά μένω σε μια ομάδα για μια δεύτερη χρονιά. Νομίζω ότι εδώ βρήκα τα στοιχεία που αναζητούσα σε μια ομάδα ώστε να αποφασίσω να παραμείνω σ’ αυτήν».

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ