Ανακοίνωσε Βλαχάκη, ανανέωσε Εμμανουηλίδου και Χατζηευστρατιάδου ο ΑΟ Θήρας

Όπως αναφέρθηκε και από τα ΜΜΕ πριν λίγα εικοσιτετράωρα, στο ρόστερ του Α.Ο. Θήρας θα βρίσκονται και την νέα σεζόν οι δύο διεθνείς, με τα χρώματα της Εθνικής, αθλήτριές μας Μελίνα Εμμανουηλίδου και Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου.

Οι δύο διεθνείς, μας έχουν κερδίσει με την συνέπειά τους και τον επαγγελματισμό τους, και θα είναι και πάλι από τα βασικά όπλα της νέας μας αγωνιστικής πορείας.
Παρέα τους θα έχουν την συμπαίκτριά τους στην Εθνική Κωνσταντίνα Βλαχάκη, που αποφάσισε να μετακομίσει από την Βούλα στην Σαντορίνη. Η Χανιώτισσα ακραία, μας έρχεται φορτωμένη με τίτλους από την καριέρα της στον Ολυμπιακό, και ευχόμαστε να κατακτήσει αρκετούς ακόμα με τα χρώματα της ομάδας μας.
Την καλωσορίζουμε, και την βεβαιώνουμε, όπως και τις Μελίνα και Ειρήνη, ότι σαν διοίκηση, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να εκπληρωθούν οι δικοί τους – και δικοί μας- υψηλοί αγωνιστικοί στόχοι. Παράλληλα, θέλουμε να τονίσουμε ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες, και σε στενή συνεργασία με την νέα τεχνική ηγεσία της ομάδας, θα ανακοινώσουμε και τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις που θα ενισχύσουν την αγωνιστική μηχανή του Α.Ο. Θήρας.
Εκ του ΔΣ
ΑΟ Θηρας.