Τρεις για τον ΠΑΟΚ προτάσεις και σε παίκτριες του Ολυμπιακού

O ΠΑΟΚ κλείνει παίκτριες για τη νέα σεζόν για να κτίσει το ρόστερ νωρίς με ό,τι καλύτερο μπορεί να βρει στην ελληνική αγορά.

Την αρχή έκανε με τη Λίτσα Μερτέκη που άφησε τον ΑΟ Θήρας για να επιστρέψει στην ιδιαίτερη πατρίδα της την οποία είχε αποχωριστεί το 2013 αφού άφησε τους Μακεδόνες Αξιού για τον Παναθηναϊκό, στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Ιταλία και το 2018 πήγε στο νησί της Σαντορίνης.

Δεύτερη στη σειρά η Σλοβένα Μόνικα Πότοκαρ που διέγραψε πολύ καλή με τον Παναθηναϊκό τη φετινή χρονιά και ήρθε στην Ελλάδα το 2016 για χάρη του Πανναξιακού. 

Τρίτη παίκτρια με την οποία συμφώνησε είναι η Άννα Καλαντάντζε που μετά τον Πανναξιακό, τον ΑΟ Θήρας και τον Παναθηναϊκό επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη στην οποία ξεκίνησε το βόλεϊ με τα χρώματα της Ελπίδας Αμπελοκήπων.

Οι "ασπρόμαυροι" περιμένουν επίσης την απάντηση της Στέλλας Χριστοδούλου και της Κατερίνας Γιώτας χωρίς ωστόσο να έχουν μεγάλες ελπίδες για θετική έκβαση. Ενώ στις σκέψεις σε περίπτωση άρνησης της Χριστοδούλου είναι η Όλγα Βεργίδου που αγωνίστηκε και αυτή με τον Παναθηναϊκό την τελευταία σεζόν.