Γύρισαν σελίδα Λαμπρούση και Ζακχαίου

Η Τζίνα Λαμπρούση (αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα), έχει συμφωνήσει για τη νέα σεζόν να αγωνιστεί στη Γαλλία.

Συγκεκριμένα, η πρώην πλέον κεντρική του Ολυμπιακού συμφώνησε να αγωνιστεί με τα χρώματα της Μιλούζ. Η Λαμπρούση ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηρακλή Κηφισιάς, ήρθε στον Ολυμπιακό το 2013 και μαζί του κατέκτησε επτά πρωταθλήματα, εννιά κύπελλα κι ένα challenge cup γυναικών. Η νεαρή διεθνής μας, μαζί με τις διακρίσεις, γεμίζει μια βαλίτσα με εμπειρίες και αναμνήσεις και καθώς έληξε το συμβόλαιό της με τον Ολυμπιακό, ανοίγει πλέον τα φτερά της για την Ευρώπη. Η Μιλούζ σε εικοσιτέσσερεις αγωνιστικές κατέκτησε την πρώτη θέση στο φετινό πρωτάθλημα με 60 βαθμούς με τη Ναντ να ακολουθεί με 59. 

Σε ό,τι αφορά την Κατερίνα Ζακχαίου, την έταιρη κεντρική του Ολυμπιακού, οι φήμες την θέλουν να μετακομίζει στην Ιταλία με τρεις προσφορές στα χέρια της. Η κύπρια διεθνής αθλήτρια που ήρθε στον Ολυμπιακό το 2017 μετά τον Πανναξιακό, φαίνεται να έχει επιλέξει την Κούνεο, καθώς θα έχει θέση βασικής στο πλευρό της όλγας Στράντζαλη. Διέγραψε μια πολύ καλή πορεία στο ξεκίνημα της φετινής σεζόν, που όμως διεκόπη απότομα καθώς έσπασε τον αντίχειρά της (ευτυχώς, έχει επανέλθει πλήρως).

Η Κούνεο κατέκτησε τη 10η θέση στο φετινό πρωτάθλημα συγκεντρώνοντας 23 βαθμούς.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ

Τζίνα Λαμπρούση

Κατερίνα Ζακχαίου