Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Καβαρατζής Γιάννης στον Άθλο Ορεστιάδας

Η διοίκηση του Άθλου Ορεστιάδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας της με τον Εβρίτη αθλητή Γιάννη Καβαρατζή.

Ένας παίκτης με ακέραιο χαρακτήρα και πλούσιες εμπειρίες που αναμένεται να δώσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική στο φετινό ρόστερ της ομάδας μας.

Ένα ρόστερ που για μια ακόμη χρονιά ο Άθλος επιμένει να αποτελείται αποκλειστικά από Εβρίτες παίκτες που διαθέτουν ταλέντο και ψυχή.

Το ΔΣ του συλλόγου καλωσορίζει τον νέο αποκτηθέντα αθλητή στην «οικογένεια» του Άθλου Ορεστιάδας και του εύχεται μια πετυχημένη σεζόν με υγεία και διακρίσεις.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΒΑΡΑΤΖΗΣ

Ο Γιάννης Καβαρατζής είναι γεννημένος στην Αλεξανδρούπολη στις 02/07/1994, έχει ύψος 1.95 και αγωνίζεται στη θέση του ακραίου.

Ξεκίνησε το βόλεϊ από μικρή ηλικία στια Ακαδημίες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης όπου και αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στην ανδρική ομάδα. Ντεμπούτο στην ανδρική ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης έκανε το 2011 όπου και παρέμεινε στο ρόστερ των «κυανόλευκων» έως το 2014. Την περίοδο 2014-2015 θα αγωνιστεί στην ΓΕ Αλεξανδρούπολης, ενώ την επόμενη χρονιά (2015-16) νέος σταθμός στην καριέρα του θα αποτελέσει η Ροδίων Άθλησις όπου θα διεκδικήσει την άνοδο στην Volleyleague.

Το 2016 επιστρέφει στον Έβρο και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης όπου θα παραμείνει έως το 2018. Την περσινή αγωνιστική περίοδο ενίσχυσε την ΑΕ Κομοτηνής του Ηλία Κρεούζη στην Volleyleague.

Παράλληλα με το βόλεϊ ο Γιάννης Καβαρατζής αγωνίζεται με επιτυχία και στο Beach Volley όπου το 2013 με συμπαίκτη τον Γρηγόρη Κοντοστάθη κατακτά τον τίτλο στην κατηγορία των Εφήβων. Ένας τραυματισμός τον αφήνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο ο έμπειρος Θρακιώτης επιστρέφει δυναμικά στην άμμο συμμετέχοντας σε πολλά Masters του Πανελληνίου σιρκουί.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.