Που βρήκαν "στέγη" οι πρώην παίκτες του Απόλλωνα

Καιρός μεταγραφών και σύμφωνα με τις ειδήσεις από τον κόσμο του βόλεϊ, οι περισσότεροι από τους περσινούς παίκτες του ΑΠΟΛΛΩΝΑ βρήκαν στέγη.
Έχουμε λοιπόν τα εξής νέα:

Ο Σπύρος Μπαρμπούνης και ο Βαγγέλης Μελιγγιώτης θα έχουν την ευκαιρία τους, αλλά θα βουτήξουν...στα βαθιά αφού θα έχουν για πρώτη φορά την εμπειρία της 1ης Εθνικής κατηγορίας, συμμετέχοντας στην ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Με την ομάδα του ΑΣ ΚΕΡΚΗ ΣΑΜΟΥ θα διεκδικήσουν συμμετοχές βασικού στην Α2 ο Κώστας Παύλου, ο Νίκος Βασιλακόπουλος και ο εξαιρετικός πασαδόρος της περσινής χρονιάς Νίκος Σαλωνίτης.

Ο Γιάννης Τασάκος επιστρέφει στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ μετά από ένα έτος, για να καλύψει το κέντρο.

Στην ομάδα της ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ βρήκαν στέγη οι Τάσος Κουτσομύτης και Μπάμπης Μουσίκας με στόχο την έκπληξη στην Α2.

Ο Παναγιώτης Μάρκου βρήκε καταφύγιο στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ που προσπαθεί να επιστρέψει στις μεγάλες κατηγορίες με το φορτίο της διαγώνιας θέσης να φαντάζει ευκολότερο στους μπλε της Κυψέλης.

Μυστήριο καλύπτει την συμμετοχή του Αλέξανδρου Κεχαγιά καθώς δεν υπάρχει ακόμα ανακοίνωση από κάποια ομάδα, ενώ ο πανάξιος μικρός Διεθνής με την ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Αγγελος Μάρκου αναμένεται να ανακοινωθεί από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ.

Τέλος πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μέχρι πέρυσι πύργος του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Νάσος Σαμαντάς, καταλήγει στην φιλόδοξη ομάδα του ΜΙΛΩΝΑ που φέτος προβάλλει σαν το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στην Επαγγελματική κατηγορία...

Σε όλους αυτούς τους αθλητές που ΤΙΜΗΣΑΝ την φανέλα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ δίπλα στον κορυφαίο Έλληνα Προπονητή ΤΑΣΟ ΚΟΥΜΠΛΗ, ο Σύλλογος μας εύχεται καλή ΕΠΙΤΥΧΙΑ και θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν!