Στο πλευρό του Μπάμπη Μυτσκίδη, βοηθός ο Στέφανος Μάνα

Μια συνταγή επιτυχίας λένε πως δεν την χαλάς. Έτσι και στον Απόλλωνα Καλαμάτας, για τρίτη συνεχή χρονιά όχι απλά πιστεύουν αλλά εμπιστεύονται «εν λευκώ» τον καταξιωμένο προπονητή Μπάμπη Μυτσκίδη για να τους οδηγήσει στην ανταγωνιστική Α2 Εθνική Γυναικών.

Η ανανέωση της συνεργασίας αυτής ήταν δεδομένη και γνωστή από καιρό, αφού αποτελείται από συστατικά που μόνο επιτυχία μπορούν να φέρουν κι αυτό οφείλεται στην γνώση, την εμπειρία, την θέληση και την αγάπη για το βόλεϊ.
Άνθρωπος με όραμα, επίμονος και υπομονετικός ο Μπάμπης Μυτσκίδης δεν δίστασε να πέσει στα βαθιά όταν ένωσε τις δυνάμεις τους με ορισμένους ακόμα ρομαντικούς παράγοντες όπως η πάντοτε «μάχιμη» Βίκυ Καραμπάτσου και μαζί αναγέννησαν το τμήμα βόλεϊ που πρωτοεμφανίστηκε το 1927 ως πρώτη ομάδα γυναικών στη Μεσσηνία για να ασθενήσει τα επόμενα χρόνια και να δραστηριοποιηθεί εκ νέου το 2016!
Η καριέρα του Μπάμπη Μυτσκίδη είναι ιδιαίτερα θετική και κρίνοντας δια του αποτελέσματος αποτελεί έναν από τους πιο αξιόλογους νέους προπονητές της ελληνικής πετοσφαίρισης, αποτελώντας από πέρυσι άμεσο συνεργάτη του Κώστα Αρσενιάδη στην Εθνική Ανδρών Βόλεϊ!
Ο Μπάμπης Μυτσκίδης έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με ομάδες Α1 και Α2 όπως οι Ηρακλής Θεσσαλονίκης(κατεκτησε το σουπερ καπ ) ΑΕΚ, Κηφισιά, Παγκράτι, Αργυρούπολη, Ακρίτας Καλαμάτας, ο τελευταίος του σταθμός όμως, ο Απόλλωνας Καλαμάτας, τον κρατά δέσμιο στην καρδιά!
Πρόκειται άλλωστε για μια ομάδα στην οποία έχει επενδύσει πολλά κατορθώνοντας σε διάστημα μόλις 7 μηνών να «χτίσει και να δέσει» ένα νέο σύνολο και με το «καλημέρα» να το ανεβάσει από το τοπικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΠ στην Β΄ Εθνική κατηγορία την πρώτη κιόλας χρονιά εμφάνισής του στα παρκέ, κερδίζοντας αμέσως μετά ένα ακόμα στοίχημα με την άνοδό του στην Α2 Εθνική, όπου θα εκπροσωπήσει την πόλη μας φέτος.
Στο πλευρό του θα έχει έναν νέο άνθρωπο, με εμπειρία και γνώση στα ελληνικά παρκέ καθότι και ο ίδιος αθλητής. Ο λόγος για τον Στέφανο Μάνα. Για αρκετά χρόνια αποτελεί ένα από τα κεντρικά «όπλα» στη «φαρέτρα» της ανδρικής ομάδας βόλεϊ «Καλαμάτα 80» με πολύχρονη παρουσία στην Α2 Ανδρών. Ένας εκρηκτικός κεντρικός, έμπειρος αθλητής που πλέον στρέφει το βλέμμα του στον πάγκο, όπου θα βρεθεί στο πλευρό του Μπάμπη Μυτσκίδη προσφέροντας ως βοηθός προπονητή τις υπηρεσίες του στη νέα προσπάθεια του Απόλλωνα Καλαμάτας. το μόνο σίγουρο είναι πως στο πλευρό του Μπάμπη Μυτσκίδη θα μάθει πολλά και θα αποκομίσει πολλά εφόδια...
Με χαρά τον καλωσορίζουμε στην ομάδα, ευχόμενοι για μια αγαστή και καρποφόρα συνεργασία.