Ο Νίκος Μπουτσουρής αναλαμβάνει την Άρτεμη Κορυδαλλού

Τα ηνία στον προπονητή της Εθνικής Νεανιδων και βοηθού της Εθνικής Γυναικών, ΝΙΚΟ ΜΠΟΥΤΣΟΥΡΗ, παρέδωσε ο μέχρι πρότεινος προπονητης και Γενικός Αρχηγός της ΑΡΤΕΜΙΣ Γιώργος Σαραντεας:

« ο Νίκος είναι προσωπική μου επιλογή και τον πλησίασα μετά από πολύμηνη σκιαγράφηση του προφίλ που ήθελα.
Γνωριζόμαστε χρόνια και θεωρώ ότι υπάρχει αλληλοεκτίμηση,ενώ η ηρεμία του και εργατικότητα του, χωρίς εξάρσεις και άχρηστη προβολή είναι η βάση στην οποια θέλω να χτίσουμε τη νέα ομαδα στην PRE LEAGUE.
Το νεανικό μας ρόστερ βασίζει τις επιτυχιες του τα δυο τελευταία χρονια,στην πολύ δουλειά και στις προσεκτικές προσθήκες και ότι ζυμώσεις αυτές επιφέρουν.
Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον coach για τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομαδας, αφού θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε σχεδόν όλες τις ιστορικές ομαδες του χώρου μας.
Ο Νίκος θα έχει όλη την υποστήριξη μας και νομίζω ότι θα μπορέσει να εργαστεί σε ένα περιβάλλον που θα του δώσει όλα τα εφόδια για να αναπτύξει το έργο του.
Η επιλογή του Νίκου σαν συνεργάτη, έγινε πρώτα με γνώμονα τον άνθρωπο και μετά με τον ρόλο του σαν coach.
Τον καλωσορίζουμε σε αυτό που εμείς αποκαλούμε ΟΜΑΔΑ με Ο κεφάλαιο κι είμαστε έτοιμοι,διοίκηση και αθλήτριες να σηκώσουμε τα μανίκια και να δουλέψουμε για μια φανέλα που φέτος κλείνει 48 χρονια.
Νίκο σε ευχαριστούμε για την εμποστοσυνη σου και σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην μεγάλη και δύσκολη περιπέτεια που λέγεται Εθνικές ομαδες.»