Eπιστροφή Βήτα στον Πανερυθραϊκό

Στην ομάδα με την οποία ξεκίνησαν την καριέρα τους μακριά από τα Τρίκαλα επέστρεψαν τα αδέρφια Σοφοκλής και Γιάννης Βήτας σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες.

O Σοφοκλής και ο Γιάννης αγωνίζονταν στην ΑΕΚ τη σεζόν που μας πέρασε στο Ανδρικό και εφηβικό τμήμα και είχαν κερδίσει την άνοδο στην Pre League η οποία δεν έγινε.

Στον Πανερυθραϊκό ήρθαν τη σεζόν 2015-2016 και μαζί του διέγραψε πολύ μεγάλη πορεία στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων που τους χάρισε το χάλκινο μετάλλιο σε ένα συναρπαστικό και υψηλού επιπέδου φάιναλ φορ στη Ναύπακτο.

Θεωρούνται από τα ανερχόμενα ταλέντα του Ελληνικού βόλεϊ και διακρίνονται για τον καλό τους χαρακτήρα και αυτό φαίνεται να το γνωρίζουν καλά οι άνθρωποι του Πανερυθραϊκού που τους ζήτησαν να επιστρέψουν στην ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο γι’ αυτή.

Ο Σοφοκλής μας είπε σχετικά: «Το αποφασίσαμε μαζί με τον αδερφό μου γιατί είναι μια ομάδα στην οποία έχουμε αγωνιστεί στο παρελθόν γνωρίζουμε πολλά παιδιά από εκεί και θέλουμε να τους βοηθήσουμε στους στόχους τους».

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ

ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ