Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 988

Λύση συνεργασίας Χριστοδούλου, Χατζηκάλφα, Λένα, Μανιάτη και Ανάγνου με τον Απόλλων

Ο Απόλλων ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας με Χριστοδούλου, Χατζηκάλφα, Λένα, Μανιάτη και Ανάγνου:

Ο Γ.Σ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ευχαριστεί για την προσφορά τους τους αθλητές Άκη Χριστοδούλου, Άρη Χατζηκάλφα, Γιώργο Λένα, Μιχάλη Μανιάτη και Ντίνο Ανάγνου, με τους οποίους η συνεργασία δεν θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν.

Ο Άκης Χριστοδούλου με πολλές παραστάσεις στις ψηλές κατηγορίες, συμπλήρωσε τέσσερα χρόνια συμμετοχής στον σύλλογο μας και βοήθησε την ομάδα να ανέβει στην Α2 Εθνική κατηγορία στην αρχή της συνεργασίας του με την ομάδα μας. Αγωνίστηκε με επιτυχία από τη θέση του κεντρικού ‘μπλοκέρ’ αποτελώντας τον βασικό πύργο της ομάδας μας.

Οι Άρης Χατζηκάλφας και Γιώργος Λένας, αθλητές με επιτυχημένη παρουσία στις μεγάλες κατηγορίες του ελληνικού βόλεϊ, συμπλήρωσαν τρία χρόνια συμμετοχής στην ομάδα μας και η εμπειρία τους ήταν καταλυτική στην προσπάθεια μας. Ο Άρης αγωνίστηκε ως ακραίος, ως λίμπερο και την τελευταία περίοδο στον δεύτερο γύρο ως πασαδόρος και ήταν αποτελεσματικός λόγω της μαχητικότητας που τον διακρίνει. Ο Γιώργος ήταν ο βασικός διαγώνιος της ομάδας μας και υποστήριξε τη θέση με προθυμία και ιδιαίτερη επιτυχία.

Ο Μιχάλης Μανιάτης, έμπειρος και καταξιωμένος αθλητής από τη θέση του πασαδόρου, συμμετείχε τα δύο τελευταία χρόνια και φέτος ήταν ο αρχηγός της ομάδας μας. Ένας σοβαρός τραυματισμός στο τέλος του 1ου γύρου με μακρά περίοδο αποθεραπείας τον κράτησε για τη συνέχεια εκτός μάχης στερώντας από τον Απόλλωνα την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τις αντίπαλες ομάδες  με ‘’ίσους όρους’’.

Ο Ντίνος Ανάγνου αγωνίστηκε για δύο περιόδους στην ομάδα μας είτε ως ακραίος είτε ως διαγώνιος. Η συνέπεια του και η διαρκής προσπάθεια για το καλύτερο, ήταν τα βασικά γνωρίσματα ενός αθλητού με άψογο χαρακτήρα και ομαδικό πνεύμα.

Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προσπάθεια τους και επιτυχίες στις ομάδες που θα επιλέξουν να συνεχίσουν να αγωνίζονται!