Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Ραφαήλ Κουμεντάκης MVP του τελικού

Δεύτερος τίτλος MVP για τον διεθνή ακραίο του ΠΑΟΚ, Ραφαήλ Κουμεντάκη που μετά τη Ρόδο, διπλασίασε τις προσωπικές του διακρίσεις στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.  


Ο «Ράφα» με 12 πόντους (6/14, 5άσους, 1 μπλοκ, 70% υπ-40%άριστες) αναδείχτηκε πολυτιμότερος παίκτης του τελικού, βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του να φτάσει στην κατάκτηση του 4ου τίτλου στο θεσμό.

«Το ίδιο μου λέει και ο Τακουρίδης, ότι μου πάει το Κύπελλο σαν θεσμός. Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα, τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό επιτελείο και τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ήμασταν ανώτεροι και δίκαια κατακτήσαμε τον τίτλο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στην ομάδα της Σύρου, ήταν άξιος αντίπαλος.

Σε ερώτηση για το αν είναι η πιο ώριμη σεζόν την καριέρας του: «Μου αρέσει η φετινή σεζόν αλλά αυτό θα σου το απαντήσω στο τέλος».

Για το που αφιερώνει τη διάκριση αυτή: «Αφιερώνω τον τίτλο στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και τη διάκριση του MVP στην οικογένειά μου.

Για το πόσο θα τους βοηθήσει ο τίτλος στο κύπελλο στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος: «Θα το κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα ως το τέλος. Είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Δεν χρειάζεται επιπλέον κίνητρο για να παλεύεις για το πρωτάθλημα. Θέλει συνεχή δουλειά στο γήπεδο».
 
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.