Κύπελλο ανδρών, final-4: Οι δηλώσεις του Πήγασου Πολίχνης

Με το κεφάλι ψηλά ολοκληρώθηκε η φετινή σεζόν για τον πρωταθλητή της Pre League ανδρών Πήγασο Πολίχνης, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να φτάνει στα όρια της τον Φοίνικα Σύρου ΟΝΕΧ στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών του Πήγασου Πολίχνης μετά το παιχνίδι με τον Φοίνικα:

Ο προπονητής του Πήγασου Πολίχνης Ηρακλής Θεοδώρου δήλωσε: «Σήμερα έπρεπε να μπούμε... αλλιώς να παίξουμε. Τελευταίο πράγμα που κάναμε ως ομάδα πριν το παιχνίδι ήταν να δείξω στους παίκτες μου τον τελικό των 100 μέτρων στην Ολυμπιάδα του 1992 με την Βούλα Πατουλίδου. Τα παιδιά έπρεπε να καταλάβουν ότι δεν φτάσαμε τυχαία εδώ και να τους δώσω μία έξτρα ώθηση. Δεν φτάσαμε τυχαία εδώ. Αποκλείσαμε δύο ομάδες της Volley League. Είχαμε ακούσει πολλά φέτος. Διαβάσαμε πολύ καλά τον αντίπαλό μας και έπρεπε να κάνουμε ανταρτοπόλεμο για να νικήσουμε. Σκουπίζαμε το γήπεδο στην άμυνα αλλά φτάσαμε στη πηγή και δεν ήπιαμε νερό. Πήγαμε να κάνουμε την μεγαλύτερη έκπληξη στην ιστορία του βόλεϊ. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, τους συνεργάτες μου και για όλο τον σύλλογο».

Ο διαγώνιος του Πήγασου Πολίχνης Νίκος Μήλης τόνισε: «Ξεκινάω να πω ότι συμμετείχαμε σε μία γιορτή του βόλεϊ. Αρχικός στόχος μας φέτος ήταν η άνοδος και την πετύχαμε. Ότι άλλο ήρθε ήταν μπόνους. Βρεθήκαμε δίκαια στο final-4 και ήρθαμε στη Γλυφάδα για να διασκεδάσουμε. Από την στιγμή που σφυρίζει ο διαιτητής παίζεις για να κερδίσεις. Παίξαμε πολύ καλά απέναντι σε μία ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα στη Volley League και είμαι περήφανος για την ομάδα μου, τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μας. Η σεζόν τελείωσε με χαμόγελα».

Ο ακραίος του Πήγασου Πολίχνης Νικήτας Εφραιμίδης είπε: «Φτάσαμε πολύ κοντά στο να φτάσουμε σε ένα έπος. Δεν νομίζω να έχει συμβεί ξανά κάτι ανάλογο στο παρελθόν. Βρεθήκαμε πολύ κοντά. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Σύρου για την πρόκριση και της εύχομαι καλή επιτυχία. Φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά. Θα μπορούσαμε να ήμασταν εμείς που θα βρισκόμασταν στον τελικό. Έγιναν στο φινάλε δύο ασυννενοησίες και χάθηκε το κουράγιο μας. Δεν κρύβω ότι προσωπικά αλλά και ομαδικά στεναχωριόμαστε που δεν έχουμε να δώσουμε άλλους αγώνες φέτος. Μας αρέσει να παίζουμε και να είμαστε όλοι μαζί».