Final-4 Κυπέλλου ανδρών, ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ΣΦΠ (31/3, 19.15 ΕΡΤ-3)

Από το 2014 (Καλαμάτα) και μετά ΠΑΟΚ (τυπικά γηπεδούχος) και Ολυμπιακός είναι το πιο κλασικό ζευγάρι σε Final 4 του Κυπέλλου ανδρών.
Έξι ημιτελικοί (μαζί με τον αυριανό) κι ένας τελικός (2015 στη Σύρο) συνθέτουν ένα ξεχωριστό παζλ  για τους δυο μονομάχους του αυριανού δεύτερου ημιτελικού στο κλειστό της Γλυφάδας, που θα είναι ταυτόχρονα και η έκτη τους φετινή αναμέτρηση (πέρα από το πρωτάθλημα έχουν αναμετρηθεί και δύο φορές στο Λιγκ Καπ).
 
«Είναι δύσκολο να πεις κάτι για ένα τέτοιο παιχνίδι καθώς έχουν προηγηθεί ήδη αρκετά ματς μεταξύ μας με διαφορετικά αποτελέσματα κάθε φορά. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει μεγάλη μάχη», τόνισε ο Αρτούρ Ούντρις με τον Λευκορώσο διαγώνιο να συμπληρώνει: «Ελπίζω ότι θα δείξουμε τον καλό μας εαυτό απέναντι σε μια ομάδα πολύ καλό σέρβις και επίθεση. Γενικά οι τέσσερις ομάδες που διεκδικούν τους τίτλους μοιάζουν αρκετά, έχουν παρόμοια στοιχεία κι απλά κάποια υπερτερεί σε ορισμένα σημεία, κάποια άλλη είναι καλύτερα σε άλλα. Το ίδιο ισχύει και για εμάς και τον Ολυμπιακό».
 
«Είναι αλήθεια ότι έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, αλλά το αυριανό είναι διαφορετικό γιατί είναι ένα νοκ άουτ παιχνίδι και μόνο ο νικητής θα μείνει ζωντανός στη μάχη του Κυπέλλου. Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ που έχει δείξει ότι είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, αλλά κι εμείς ξέρουμε ότι αν παίξουμε στο επίπεδο που μπορούμε τότε θα είμαστε στον τελικό», είπε από την πλευρά του ο Πάβλε Πέριτς με τον Σέρβο ακραίο των ερυθρόλευκων να τονίζει ότι «πρέπει να σταματήσουμε τον Ούντρις και να   σερβίρουμε πραγματικά καλά για να μην τους επιτρέψουμε να κάνουν το παιχνίδι τους». 
 
Το πρόγραμμα του final-4
Πέμπτη 31 Μαρτίου
Α' Ημιτελικός: «Μάκης Λιούγκας» ΔΑΚ Γλυφάδας 15.15 ΕΡΤ-3: Πήγασος Πολίχνης - ΑΟ Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ
 
Β' Ημιτελικός: «Μάκης Λιούγκας» ΔΑΚ Γλυφάδας 19.15 ΕΡΤ-3: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ΣΦΠ
 
Παρασκευή 1 Απριλίου
Τελικός: «Μάκης Λιούγκας» ΔΑΚ Γλυφάδας 19.15 ΕΡΤ-3: Νικητής Α' Ημιτελικού - Νικητής Β' Ημιτελικού