Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΑΝΔΡΩΝ ΕΣΠΕΔΑ Ο ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΓΟΡΙΑ Κ21

Κυπελλούχος Ανδρών Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. 2021-22 στέφθηκε ο Ιωνικός Νίκαιας, το Σάββατο 26/3 στο ν.κλειστό γυμναστήριο Μοσχάτου.

Μετά τηνκατάκτησητου πρωταθλήματοςΑγόρια Κ21, η ίδια ομάδα επικράτησεστοντελικό διάρκειας 76 λεπτώνμε 3-0 σετ (25-12,29-27,25-18) της ανδρικήςομάδαςΑΣΠΓλυφάδα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ (ΜΑΡΟΥΛΗΣ ΑΝΤ. Προπονητής) : ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ-ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΤΑΦΥΛΟΠΑΤΗΣ-ΚΑΟΥΝΗΣ-ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ-ΒΕΖΥΡΗΣ/ΜΑΚΡΗΣ(ΑΡΧΗΦΟΣ)-ΔΟΡΟΒΑΤΑΣ(ΛΙΜΠΕΡΟ)-ΕΥΓΕΝΙΑΔΗΣ(ΛΙΜΠΕΡΟ)-ΤΣΟΚΑΝΗΣ-ΚΑΡΑΜΑΡΟΥΔΗΣ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟ-ΨΕΛΤΟΥΡΑΣ

ΑΣΠ ΓΛΥΦΑΔΑ (ΧΑΜΠΙΠΗΣ Προπονητής – ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ (Β.Προπονητή) : ΤΖΩΡΤΖΗΣ-ΜΕΞΑΣ-ΣΟΥΓΙΟΥΛΤΖΟΓΛΟΥ-ΠΑΤΡΙΚΙΟΣ-ΠΕΡΠΕΡΙΔΗΣ-ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ/ΛΥΜΠΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ (ΑΡΧΗΓΟΣ)-ΛΑΟΥΤΑΡΗΣ(ΛΙΜΠΕΡΟ)-ΣΠΑΝΟΣ (ΛΙΜΠΕΡΟ)-ΡΙΖΟΥΛΗΣ-ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ-ΚΟΠΙΤΑΣ-ΦΟΝ ΡΑΟΥΧ ΣΕΦΛΕΡ-ΜΠΙΚΙΕΒΙΤΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ : ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (Α΄ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ) – ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (Β΄ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ) – ΚΑΣΤΑΝΗ ΒΙΚΗ (ΣΗΜΕΙΩΤΡΙΑ)

Μετά τη λήξη του αγώνα απονεμήθηκαν αναμνηστικά στους διαιτητές του αγώνα και κύπελλο και μετάλλια σε τροπαιούχο και φιναλίστ.

Τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ο Α΄ αντιπρόεδρος και πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων Νίκος Δελαγραμμάτικας, ο ειδικός γραμματέας Ρωμύλος Σαρατσόπουλος, η αναπληρωτής ταμίας Τασούλα Βλάχου και το μέλος Χάρης Ιατρόπουλος, όπως επίσης και από την ΕΟΠΕ ο υπεύθυνος συντονιστής ανάπτυξης Χρήστος Ντόζης, ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Γκούντας και η περιφερειακή προπονήτρια Ολγα Χατζηδημητρίου.

Η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. ευχαριστεί θερμά το σύλλογο του Μοσχάτου για την ευγενική παραχώρηση του νέου κλειστού γυμναστηρίου Μοσχάτου για τη διεξαγωγή του τελικού, καθώς και όλους όσοι παρευρέθηκαν στο γήπεδο και υποστήριξαν την προσπάθεια των ομάδων δημιουργώντας πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.