Κύπελλο γυναικών: Βρίσκει κάτοχο το τελευταίο εισιτήριο για το Final 4

Η 2η αγωνιστική της Γ' φάσης του Κυπέλλου γυναικών ολοκληρώνεται με το ντέρμπι των Κυκλάδων όπου Πανναξιακός και ΑΟ Θήρας διεκδικούν στη Νάξο (19:00) το τελευταίο εισιτήριο για το Final 4.


Ο Πανναξιακός, που διεκδικεί την 6η του συμμετοχή σε φάιναλ φορ, προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στην έδρα των Αμαζόνων που του επέτρεψε να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις, ενώ ο ΑΟ Θήρας ηττήθηκε εντός έδρας από τον Παναθηναϊκό παραμένοντας στην 7η θέση.

Πάτρικ Φόγκελ και Κώστας Παπαδόπουλος δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα με τις δύο ομάδες των Κυκλάδων να έχουν τη δική τους προϊστορία στο θεσμό.

Συνολικά σε τρεις αναμετρήσεις ο Πανναξιακός έχει μία νίκη (τη σεζόν νίκησε με 3-0 εντός έδρας στον προημιτελικό), ενώ ο ΑΟ Θήρας έχει κερδίσει τις δύο επόμενες αναμετρήσεις (3-2 στον ημιτελικό θρίλερ στο φάιναλ φορ των Σερρών και επίσης με 3-2 στον προημιτελικό του 2020)

Διαιτητές: Ονόπας - Νικάκης, Γραμματεία: Ταζκωνιάτου, Παρατηρητής: Μαυρικίδης

Υπενθυμίζουμε ότι στο Final 4 του Κυπέλλου γυναικών έχουν προκριθεί ήδη Παναθηναϊκός, Θέτις Βούλας και Ηλυσιακός ενώ η κλήρωση για τα ζευγάρια των ημιτελικών θα πραγματοποιηθεί την Πέμππτη 24/2 και ώρα 13:00 στα γραφεία της ΕΟΠΕ.