Με τα μάτια στο κύπελλο οι γυναίκες του Ολυμπιακού

Την προσοχή της στο Κύπελλο Ελλάδας στρέφει η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, μετά την άνετη εκτός έδρας επικράτηση (0-3) επί του Ηλυσιακού, για τη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League.

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας, που είναι και πολυνίκεις του θεσμού, αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό, τον οποίο υποδέχονται την Τετάρτη (19/1) στις 19:00 (ΕΡΤ Sports) στο κλειστό του Ρέντη, στη νοκ-άουτ «μάχη» για τη φάση των «16», με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά. Τα κορίτσια του Θρύλου, που βρίσκονται σε ανοδική πορεία το τελευταίο διάστημα, θέλουν να συνεχίσουν τις θετικές εμφανίσεις τους, να πανηγυρίσουν τη νίκη επί του ΠΑΟ και να εξασφαλίσουν το «εισιτήριο» για τη φάση των «8» του Κυπέλλου.

Δηλώσεις:

Κάρλο Παρίζι: «Και οι δυο ομάδες πηγαίνουν στο συγκεκριμένο ματς, ευρισκόμενες σε καλή κατάσταση. Εμείς από την πλευρά μας βελτιωνόμαστε και σε αυτό το παιχνίδι θέλουμε να επιβεβαιώσουμε την εξέλιξή μας. Είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε και ήταν εύκολο να προετοιμαστούμε για αυτό το ματς, όσον αφορά το κίνητρο. Πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε και περιμένουμε να δούμε την ομάδα μας να πραγματοποιεί μια πολύ καλή εμφάνιση».

Αρετα Κονόμη: «Αύριο έχουμε ένα δυνατό παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Όλοι ξέρουμε την ιδιαιτερότητα ενός νοκ άουτ παιχνιδιού, αλλά θέλουμε πολύ τη νίκη. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα δώσουμε το 100% για να το πετύχουμε μέσα στην έδρα μας».

 

πηγή: olympiacossfp.gr