Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"O ΠΑΟΚ έχει τεράστια δυναμική", "Η κατάκτηση του κυπέλλου είναι μια μεγάλη δικαίωση "

Για τον τελικό του κυπέλλου, αλλά και την γενικότερη πορεία της διοργάνωσης, μίλησαν ο προπονητής του ΠΑΟΚ Τάκης Φλώρος και οι παίκτριες της ομάδας Λίτσα Μερτέκη και Όλγα Βεργίδου:

Τάκης Φλώρος: «Έπαιξα στον ΠΑΟΚ 6-7 χρόνια, 6-7 χρόνια προπονητής, η καρδιά μου είναι στον ΠΑΟΚ, Ποτέ ένας τελικός δεν είναι εύκολος. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα χωρίς παράδοση στο γυναικείο βόλεϊ, ουσιαστικά η ομάδα έχει  κάνει ένα αθλητικό θαύμα. Από την ώρα που την ανέλαβε ο κ. Αμοιρίδης, η ομάδα μέσα σε τέσσερα χρόνια ανέβηκε στην Α1 και κατέκτησε έναν τίτλο. Αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Για την χρησιμοποίηση της Πυλαίας ως έδρα και τον κοσμο είπε:

«Ακόμα είναι νωρίς. Άλλωστε, φέτος δεν υπήρχε κόσμος στα γήπεδα. Το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια δυναμική. Εάν ένα τμήμα πάει καλά, ο κόσμος του ΠΑΟΚ στηρίζει».

Για το που αφιερώνει τον τίτλο:

«Σίγουρα στον κόσμο του ΠΑΟΚ και φυσικά στη μνήμη του Νότη Λίτσα. Κανονικά αύριο θα πίναμε μαζί καφέ και θα συζητούσαμε τον τελικό. Έφυγε νωρίς και αυτός ο τίτλος είναι δικός του».

Λίτσα Μερτέκη: «Καλό τέλος σε μια δύσκολη χρόνια. Η χρονιά δεν ηταν καλή με το σταμάτα-ξεκινάμε,παιξαμε πολυ λιγα ματς. Ειμαι πολυ ευτυχισμένη που καταφέραμε να πάρουμε το κύπελλο. Δουλεψαμε σκληρά και παλέψαμε πολύ στον αγώνα. Ηταν θέμα τύχης που έπαιξα κόντρα την παλιά μου ομάδα. Με εχει επηρρέασει λίγο που δεν είμαι στις επιλογές της εθνικής ομάδας».
 
Ολγα Βεργίδου: «Συγχαρητήρια στην ομάδα της Σαντορίνης για την πορεία της στο κύπελλο και την προσπάθεια που εκανε στο τελικό. Πετύχαμε μια πολύ σπουδαία νίκη. Η κατάκτηση του κυπέλλου είναι μια μεγάλη δικαίωση για την ομάδα του ΠΑΟΚ και μενα. Είμαι πολύ χαρούμενη που γύρισα στη Θεσσαλονίκη και πήρα έναν τίτλο. Σήμερα πανηγυρίζω το κύπελλο και από αύριο θα σκεφτώ το μέλλον».
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.