Ενίσχυση του Δημήτρη Ρίζου στο Final 4 και διευκολύνσεις για τα ΑΜΕΑ με προτροπή Δημήτρη Παλιόπορτα

Η ώρα του final 4 του Κυπέλλου των Ανδρών πλησιάζει. Στις 13 με 14 Μαρτίου θα διεξαχθεί, σε ένα διήμερο πανδαισίας του βόλεϊ, το final 4 στην πανέμορφη Ερμούπολη Σύρου, στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν είναι ο Φοίνικας Σύρου, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο ΑΟΠ Κηφισιάς.

Οι διοργανωτές δουλεύουν πυρετωδώς να μη λείψει τίποτα τόσο στις ομάδες, στους διαιτητές, στους δημοσιογράφους όσο και στον κόσμο που θα παραβρεθεί στο γήπεδο.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο γεγονός ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου που έχει αναλάβει τη διοργάνωση ύστερα από προτροπή του επίτιμου Προέδρου του Φοίνικα Σύρου, Δημήτρη Παλιόπορτα, θα έχει φροντίσει να υπάρχει χημική τουαλέτα για ΑΜΕΑ στην είσοδο του γηπέδου.

Ο ίδιος μας είπε σχετικά: “Θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, και τον κύριο Λεονταρίτη, που θα διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό την παρουσία των ΑΜΕΑ στο γήπεδο και θα φροντίσει να τοποθετηθεί η χημική τουαλέτα λίγο πριν την είσοδο του γηπέδου”.

Επίσης ο “αιώνιος” πρόεδρος του Φοίνικα μας είπε πως η είσοδος σε όλους θα είναι δωρεάν και ζήτησε την αρωγή όλων για τη στήριξη του Δημήτρη Ρίζου. Ο Δημήτρης Ρίζος, που είναι Συριανός είχε ένα αυτοκινητικό ατύχημα το 2017 και χρειάζεται οικονομική ενίσχυση για συνεχίσει την αποκατάστασή του. “Ζητώ από όλους να συνδράμουν στην αποκατάσταση του συντοπίτη μας. Στην είσοδο του γηπέδου θα υπάρχει ένα ειδικό κουτί ενίσχυσης για το Δημήτρη Ρίζο που έχει τόσο πολύ ανάγκη της βοήθειάς μας”, μας είπε ο Δημήτρης Παλιόπορτας.

Παρακάτω η αφίσα της διοργάνωσης:

637190921261653340