Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Κ-ΜΕD κοντά στο Βόλεϊ (VIDEO)

Από το 1993 μέχρι σήμερα η κοινωνία της Νέας Ερυθραίας εμπιστεύεται για τις μικροβιολογικές εξετάσεις έναν γιατρό, ένα όνομα, ΚΟΥΝΕΛΛΑΣ.

kounelas  kaa
Το 2007 ο κ. Κουνέλλας εμπιστεύθηκε με την σειρά του γιατρούς με μεγάλη εμπειρία να πλαισιώσουν ένα νεοσύστατο τότε ακτινολογικό και καρδιολογικό τμήμα, όπως τον κ. Αβραάμ Γκιάτα, τον κ. Στάικο Αναστάσιο, τον κ. Παπαδάκη Εμμανουήλ, τον καρδιολόγο κ. Χρήστο Χριστοδούλου και επέκτεινε την ιατρική του δραστηριότητα και σε τομείς ακτινολογίας όπως υπερήχους, μέτρηση οστικής πυκνότητας, πανοραμικό και καρδιολογίας.

Εδώ και πέντε χρόνια στην Νέα Ερυθραία λειτουργεί επίσης πλήρες τμήμα μαστού με έμφαση στην τριπλή εκτίμηση μαστού, στο οποίο προΐσταται ο διευθυντής του Γ’ τμήματος κλινικής μαστού του ΜΗΤΕΡΑ ο κ. Παπάζογλου Γιώργος.

Έτσι χτίστηκε σιγά σιγά ένα πολυδύναμο διαγνωστικό κέντρο στο οποίο ο κάθε γιατρός έχει όνομα και η κάθε εξέταση αξιοπιστία.

Λίγο πριν την συμπλήρωση 30 ετών η Κουνέλλας Ιατρική δημιούργησε ένα υποκατάστημα στο Μενίδι, το οποίο παρότι συνεχίζει να είναι κομμάτι της μητρικής Ανώνυμης Εταιρείας ΚΟΥΝΕΛΛΑΣ ΙΑΤΡΙΚΗ θέλησε να εξελιχθεί σε κάτι πιο αυτόνομο πιο φρέσκο και πιο σύγχρονο.

Έτσι δημιουργήθηκαν τα Ιατρικά Εργαστήρια Κουνέλλας K-MED. Αμέσως οι κάτοικοι του Μενιδίου, εκ των οποίων πολλοί ήταν ήδη πελάτες της Ερυθραίας, αγκάλιασαν το νέο ιατρείο.

DSC 0216 2 1

Το ιατρείο στο Μενίδι συνεχίζουν να πλαισιώνουν ο κ. Παπάζογλου για τον μαστό, ο κ. Παπαδάκης ως επιστημονικά υπεύθυνος του ακτινολογικού τμήματος και ο καρδιολόγος ο κ. Χριστοδούλου.

Όλων αυτών προΐσταται ως επιστημονικός διευθυντής ο κ. Ιωάννης Κουνέλλας ο οποίος αναφέρει.

" Είμαστε δίπλα σας σε κάθε σας ανάγκη, γιατί θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωσή μας να φροντίζουμε τις ξεχωριστές ανάγκες καθενός από εσάς."

IMG 4208

 

Αποτελεί μεγάλη χαρά για εμάς, που όλα αυτά τα χρόνια ο διακεκριμένος μικροβιολόγος Ιωάννης Κουνέλλας και το επιτελείο του παραμένουν στο πλευρό του Πανερυθραϊκού και του αθλητικού ομίλου Νεανίδων Νέας Ερυθραίας ‘’Αμαζόνες’’ στηρίζοντας εμπράκτως το Σύλλογο και τα μέλη του με προνομιακές προσφορές! Τους ευχαριστούμε πολύ!

Επισκεφθείτε την  σελίδα www.k-med.gr, για να ανακαλύψετε όλα τα  τμήματα.

Παρακολουθήστε το νέο video της K-MED παρακάτω:

Πολυμέσα

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.