Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σοκ στο κλειστό του ΒΑΟ

Τέλος στη ζωή του έδωσε ένας 55χρονος στη Θεσσαλονίκη.

Τον άνδρα βρήκε νεκρό μέλος της διοίκησης της ομάδας.

Πληροφορίες του Thestival αναφέρουν πως ο 55χρονος βοηθούσε την ομάδα ως φροντιστής του γηπέδου.

Ο αυτόχειρας φέρεται να άφησε χειρόγραφο σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

Ο Γ.Γ. της ΕΠΕΣΘ Γιώργος Διονάς είπε για το λυπηρό περιστατικό:

«Θέλω να πω τα συλλυπητήρια όλων μας, νομίζω ότι μπορώ να εκφραστώ για όλους. Ήταν μία συγκλονιστική είδηση, το έμαθα περίπου στις 13.30 με 14.00, τι να πω είναι μία δύσκολη στιγμή. Δεν είχα πάρει τέτοια μηνύματα. Ήταν από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στον χώρο, από τους πιο ανιδιοτελείς με καθημερινή προσφορά στο άθλημα που υπηρετούσε. Θα λείψει και από τον ΒΑΟ και από τον αθλητισμό της Θεσσαλονίκης.

Τέτοιοι άνθρωποι είναι κοσμήματα στην αθλητική ζωή. Ήταν οικογενειάρχης με δύο παιδιά. Απ' όσο γνωρίζω από τη επικοινωνία που είχα από τον πρόεδρο του ΒΑΟ υπήρξε κάποιο σημείωμα για την οικογένειά του μέσω του οποίου προφανώς θα εξηγούσε. Λεπτομέρειες δεν ξέρω, αλλά και να ήξερα δεν θα έλεγα. Και εσείς το αντιμετωπίζετε σωστά. Οι ίδιοι ξέρουν. Δεν γνωρίζω ποιος τον βρήκε».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Β.Α.Ο.

Η καρδιά του Β.Α.Ο. σταμάτησε να χτυπά σήμερα το πρωί.

Ο στυλοβάτης του τμήματος  volley, η ψυχή ολόκληρου του Συλλόγου, ο δεύτερος πατέρας όλων των παιδιών, δεν είναι πια μαζί μας.

Ολόκληρη η οικογένεια του Β.Α.Ο. συγκλονίζεται από αβάσταχτο πόνο για την τραγική απώλεια του Αλέξη Μιχαηλίδη.

Εκφράζοντας την αμέριστη συμπαράσταση στα δυο του παιδιά Βίκτωρα και Αγάπη και στην αγαπημένη του σύζυγο Όλγα, δηλώνουμε ότι ο Αλέξης θα συνεχίσει να ζει στις καρδιές μας. Ότι η τεράστια και ανιδιοτελής προσφορά του στο Σύλλογο θα αποτελεί φάρο και οδηγό για όσους μένουμε πίσω να υπηρετήσουμε τις αρχές και τις αξίες που με πάθος και συνέπεια υπηρέτησε αδιάλειπτα ο ίδιος, όσο κανείς.

Ως ένδειξη ελάχιστης τιμής στη μνήμη του όλες οι δραστηριότητες του Συλλόγου αναστέλλονται επί τριημέρου.

Σύσσωμη η οικογένεια του Β.Α.Ο. θα αποχαιρετήσει για τελευταία φορά το χαμογελαστό παιδί της , αύριο Πέμπτη 25/06 και ώρα 17.00 στα κοιμητήρια του Σταθμού Αγγίστας Σερρών.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας φίλε……

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.