Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2019-2020/GENIKES/DIAGONISMOS
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Ο νικητής του διαγωνισμού μας (PHOTOS)

O διαγωνισμός του Greekvolley για την δωροεπιταγή των 80 ολοκληρώθηκε.

Το Greekvolley.gr χάρισε σε ένα τυχερό μια δωροεπιταγή που είναι ευγενική χορηγία του καταστήματος αθλητικών ειδών Errea Shop Athens στη Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής.

Μετά από αναζήτηση του πρώτου τυχερού πού βγήκε από το Instagram η οποία στάθηκε μάταιη, η κλήρωση επαναλήφθηκε και ο νικητής είναι ο Σοφοκλής Βήτας ο οποίος παρέλαβε τα δώρα του, αξίας 80€ από το κατάστημα του χορηγού μας από τον κο Μάνο Παπαζαχαρίου.

Στο κατάστημα Errea Shop θα βρείτε αθλητικά αλλά και casual ρούχα σε όλα τα μεγέθη για άντρες και γυναίκες καθώς και αθλητικά αξεσουάρ (πχ μανίκια, επιγονατίδες, γάντια, μπάλες).

Μαζί με την κλασσική σειρά της Errea τώρα μπορείτε να βρείτε και τη νέα σειρά Diamantis σε μοντέρνα γραμμή που “γράφει” πάνω στον αθλητή τόσο με την ποιότητά της όσο και με την καλαισθησία της. Ο Σοφοκλής Βήτας είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στο Show Room όπου είδε τη νέα αθλητική σειρά καθώς και τη νέα κολεξιόν του ‘20 της σειράς Republic Fashion Χειμώνας 20-21 που αφορά ρούχα κάζουαλ και έμεινε κατενθουσιασμένος.

{gallery}/New_Site/2019-2020/GENIKES/DIAGONISMOS{/gallery}