Προειδοποίηση
  • JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/New_Site/2016-2017/GENIKES/dialeksi
Σημείωση
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Ολοκληρώθηκε η 1η Διαθεματική Διάλεξη Πετοσφαίρισης (PHOTOS)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 1η Διαθεματική Διάλεξη Πετοσφαίρισης με θέμα «Πρωταθλητισμός και Αθλητικό Ιδεώδες» με τη συμμετοχή μερικών από τους σπουδαιότερους αθλητές της  χώρας μας.

Στη διάλεξη συμμετείχαν ο Σπύρος Γιαννιώτης (Ολυμπιονίκης Κολύμβησης), ο Περικλής Ιακωβάκης (Παγκόσμιος Πρωταθλητής Στίβου), ο Μιχάλης Τριανταφυλλίδης (Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής Πετοσφαίρισης) και η κ. Αφροδίτη Μέντζου (Αθλητική Διατροφολόγος της Εθνικής Ομάδας Στίβου) με συντονιστή τον Γιάννη Φάκα-τεχνικό διευθυντή του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου.

Η εκδήλωση περιελάμβανε προβολή βίντεο από τις σπουδαιότερες στιγμές στην πορεία των αθλητών με το ακροατήριο πότε να συγκινείται και πότε να ενθουσιάζεται χειροκροτώντας με πάθος τις όμορφες στιγμές των αθλητών.

Οι ομιλητές αναφέρθηκαν σε θέματα του αθλητισμού όπως ο πρωταθλητισμός σε νεαρές ηλικίες, ο ρόλος της οικογένειας, η διατροφή των αθλητών κ.α.. και διηγήθηκαν πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικές τους εμπειρίες. Ακολούθησε δημόσια συζήτηση με αθλήτριες, γονείς και προπονητές.

Στην διάλεξη παρευρέθηκαν: o κ. Διονύσης Ζαμάνης-Δήμαρχος Διονύσου, ο κ. Στέλιος Κοροβέσης-Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, ο κ. Κοκμοτός Βασίλης-Αντιδήμαρχος Παιδείας, Αθλητισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ο κ. Πασπάλας Τάσος-Ταμίας της ΕΟΠΕ, ο κ. Περικλής Μπακοδήμος-Γενικός Διευθυντής της ΕΟΠΕ, ο κ. Ράικος Δημήτρης-Δημοτικός Σύμβουλος, ο κ. Καϊμάς Δημήτρης-δημοσιογράφος της ΕΡΤ, κ.α.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Αγίου Στεφάνου εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στους συμμετέχοντες αθλητές που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Ο σύλλογος θα συνεχίσει να έχει «ψηλά τον πήχη» και να παρέχει στις αθλήτριες του επιμόρφωση σε υψηλό επίπεδο από τους καλύτερους στον χώρο.

 {gallery}/New_Site/2016-2017/GENIKES/dialeksi{/gallery}