Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παπαγγελόπουλος: "Είμαι περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας "

Ο Νικόλας Παπαγγελόπουλος, κεντρικός του Ολυμπιακού, είπε στο Greekvolley μετά την κατάκτηση του Challenge Cup:

" Είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός τίτλος που κατακτώ στην καριέρα μου, δε θα μπορούσα παρά είμαι χαρούμενος, ευτυχισμένος, περήφανος για την προσπάθεια της ομάδας, τον συμπαικτών μου, την δική μου όλα αυτά τα χρόνια.

Επέλεγα όσα μου ήρθαν στη ζωή μου και έφτασα σε αυτό το σημείο σήμερα να πανηγυρίζω μαζί με τους συμπαίκτες μου το τρόπαιο αυτό.

Στην καριέρα μου από εδώ και πέρα δε μπορώ να έχω υψηλές προσδοκίες, σίγουρα θέλω τα καλύτερα, να έχω υγεία πάνω από όλα εγώ και οι συμπαίκτες μου, να απολαμβάνουμε ό,τι μας δίνει αυτό το άθλημα που για εμάς είναι ένα επάγγελμα, είναι η ζωή μας. Ξέρουμε από τη στιγμή που ξεκινάμε πως έχει ημερομηνία λήξης και προσωπικά θέλω κι εύχομαι να είμαστε υγιείς και δεμένοι.

Οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό ήταν αυτοί που μας δυσκόλεψαν περισσότερο. Λόγω της ιδιαιτερότητας του ντέρμπι που έχουν και της προϊστορίας με τον Ολυμπιακό αλλά και της δυναμικής του Παναθηναϊκού. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν μειώνει την προσπάθεια της Μακάμπι. Θεωρώ πως οι αγώνες με τον Παναθηναϊκό, όπως εξελίχθησαν ήταν καθοριστικοί για την κατάκτηση του τροπαίου, είτε περνούσε ο Παναθηναϊκός, είτε όπως περάσαμε εμείς, σίγουρα ξέραμε πως είχαμε προβάδισμα. Χειριστήκαμε έξυπνα κι έμπειρα και το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες τα παιχνίδια αυτά. Κάναμε μια μεγάλη ανατροπή με τον Παναθηναϊκό και σήμερα είμαστε εδώ και πανηγυρίζουμε.

Αφιερώνω την κατάκτηση του τρόπαιου και του μεταλλίου μου στους συμπαίκτες μου και στο προπονητικό επιτελείο και στους ανθρώπους που μοχθούν κάθε μέρα για να έχουμε ό,τι έχουμε στις προπονήσεις και στους αγώνες και είμαι σίγουρος πως τους κάναμε πολύ χαρούμενους απόψε. Εύχομαι κι ελπίζω το καλύτερο για τη συνέχεια, για το κύπελλο, το πρωτάθλημα και το Λιγκ Καπ."

Πολυμέσα

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.