Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στις Αζόρες ο ΠΑΟΚ για τη ρεβάνς

Mισή ώρα πριν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ώρα Ελλάδας (19/1, 23:30) θα ξεκινήσει στις μακρινές Αζόρες η ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την τοπική Φόντε Μπαστάρντο η ρεβάνς για τη φάση των "16" του Τσάλεντζ Καπ βόλεϊ ανδρών.

Στον πρώτο αγώνα στο PAOK Sport Arena ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 3-1 σετ, συνεπώς το έργο του είναι πολύ δύσκολο. Για να καταφέρει να προκριθεί ο ΠΑΟΚ κατ΄αρχήν θα πρέπει να νικήσει με 3-0 ή 3-1 σετ και από εκεί και πέρα να διεκδικήσει την πρόκριση στο χρυσό σετ. Με οποιοδήποτε άλλο σκορ όπως νίκη του ΠΑΟΚ με 3-2 ή νίκη της Μπαστάρντο με οποιοδήποτε σκορ ο ΠΑΟΚ θα αποκλειστεί από τα κύπελλα Ευρώπης.

Το γεγονός πως όλα τα σετ του πρώτου αγώνα κρίθηκαν στον πόντο και μάλιστα σε ένα ματς που λόγω του κορονοϊού η ελληνική ομάδα είχε πολλά προβλήματα αφήνει πολλές προσδοκίες για την ανατροπή.

Η ρεβάνς θα γίνει την Τετάρτη 19/1 στο στάδιο Βιτόριο Νεμέσιο στην πρωτεύουσα των Αζορών Πράια ντε Βιτόρια. Το σερβίς θα γίνει στις 23:30 ώρα Ελλάδας καθώς με τις Αζόρες υπάρχουν 3 ώρες διαφορά ώρας.

Ο ΠΑΟΚ εφόσον προκριθεί θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα προκριθεί από τον αγώνα Λιουμπλιάνα Σλοβενίας - Στεάουα Βουκουρεστίου. Στον πρώτο αγώνα η Λιουμπλιάνα νίκησε με 3-1 σετ την Στεάουα. Η ρεβάνς θα γίνει την Τετάρτη 19/1 στις 19:00 ώρα Ελλάδας.

πηγή: volleyleague.gr

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.