Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Challenge Cup ανδρών, ΠΑΟΚ-Μούρσα: Σφραγίζει την πρόκριση για τους 16

Στο Όσιεκ της Κροατίας βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας η αποστολή του ΠΑΟΚ εν όψει του αυριανού (8/12, 19:00) δεύτερου αγώνα με την τοπική Μούρσα για τους 32 του Challenge Cup.
Ο Δικέφαλος ταξίδεψε  στην Κροατία χωρίς κανένα πρόβλημα καθώς την αποστολή ακολούθησε και ο Αντρέ Μπράουν.
 
Ο Καναδός κεντρικός δεν είχε αγωνιστεί στο πρώτο ματς στην Θεσσαλονίκη, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0, αλλά και στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ τον περασμένο Σάββατο και πλέον είναι στο χέρι του Γιάννη Καλμαζίδη αν θα τον χρησιμοποιήσει ή όχι.
 
Με τον ΠΑΟΚ να χρειάζεται δύο σετ για να σφραγίσει την πρόκριση ο τεχνικός του Δικεφάλου ζήτησε από τους παίκτες του συγκέντρωση για να φτάσει η ομάδα του στο στόχο της.
 
«Έχουμε αποκτήσει σημαντικό προβάδισμα μετά τη νίκη μας στη Θεσσαλονίκη, αλλά αυτό δεν αρκεί από μόνο του για να προκριθούμε. Πλέον έχουμε πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον αντίπαλο μας και πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη σοβαρότητα και συγκέντρωση για να τα καταφέρουμε».

Ο ΠΑΟΚ προκρίνεται εφόσον νικήσει με οποιοδήοποτε σκορ ή ηττηθεί με 3-2, ενώ σε περιπτωση ήττας με 3-0 ή 3-1 όλα θα κριθούν στο χρυσό σετ.
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.