Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών: Για την πρόκριση στους ομίλους ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Σέρβικη Ουμπ

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού, είναι έτοιμη για το σπουδαίο επαναληπτικό του γ’ προκριματικού γύρου του Champions League  με την Ζοκ Ουμπ.
Η αναμέτρηση που θα κρίνει την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα διεξαχθεί την Πέμπτη (4/11) στις 16:30 (COSMOTESPORT 8 HD) στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».
 
Οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να ανατρέψουν την κατάσταση που διαμορφώθηκε στο πρώτο παιχνίδι, όπου γνώρισαν την ήττα στο τάι μπρέικ και χρειάζονται νίκη με οποιοδήποτε σκορ για να πανηγυρίσουν την ιστορική πρόκριση.  Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός επικρατήσει στο τάι μπρέικ η πρόκριση θα κριθεί στο χρυσό σετ.


*Οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της σεζόν 2021/2022 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου, πάντα σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5€ και 10€  διατίθενται καθημερινά και ώρες 10:00-18:00 από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης». Την Πέμπτη, ανήμερα του αγώνα η διάθεσή τους θα πραγματοποιείται από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 από το Τμήμα Μελών  & Φιλάθλων και από τις 14:30 θα συνεχιστεί από το Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο: «Όλη η ομάδα είναι πολύ συγκεντρωμένη στο παιχνίδι της Πέμπτης  που μας δίνει τη δυνατότητα να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League.  Έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να κερδίσουμε και να πετύχουμε το στόχο μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και να αγωνιστούμε με πάθος και αποφασιστικότητα».

Πηγή: olympiacossfp.gr

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.